Australia: Sute de fani s-au îmbarcat în trenul special care îi duce la Festivalul Elvis Presley

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Graceland anunță săptămâna virtuală Elvis 2024/Captura Youtube
Graceland anunță săptămâna virtuală Elvis 2024/Captura Youtube

Sute de fani ai cântăreţului Elvis Presley, purtând peruci şi executând mişcări abile din şolduri, şi-au început joi pelerinajul anual către Festivalul Elvis, desfăşurat în brusa australiană, cea mai mare festivitate din lume care este dedicată legendarului muzician american, informează Reuters.

Participanţi în combinezoane cu paiete au dansat pe cele mai cunoscute hituri ale Regelui rock-and-roll în Gara Centrală din Sidney înainte de a se îmbarca în Expresul Elvis, care îi duce în orăşelul Parkes, situat la o distanţă de 357 de kilometri spre vest.

Pe durata celor şase ore ale călătoriei, pasagerii vor fi trataţi cu un flux constant de distracţii cu tematică Elvis şi vor asculta diverşi artişti interpretând unele dintre hiturile starului american.

Este pur şi simplu foarte distractiv, mergem din vagon în vagon şi distrăm oamenii, vagoanele sunt decorate, ne aflăm cu toţii aici pentru a ne simţi bine şi e ceva deosebit, oamenii din tren creează o atmosferă specială, a spus cântăreţul Steve Fletcher.

Jailhouse Rock, musicalul din 1957 cu Elvis Presley în rolul principal, va fi tema ediţiei de anul acesta a festivalului, care durează cinci zile şi pe parcursul căruia sunt programate concursuri de sosii şi parade.

Este minunat să-l celebrăm pe Rege, a spus Steale Foumakis, un fan al lui Elvis.

Toată lumea intră în atmosferă, ne costumăm cu toţii, iar acum a devenit o tradiţie anuală, aşa că da, îmi place foarte mult, a adăugat el.

Organizatorii se aşteaptă la o participare de 25.000 de persoane, iar mulţi dintre participanţi vor fi costumaţi. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel