Aurelian Temișan împlinește astăzi 50 de ani: "Mă simt undeva imediat după debutul carierei"

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook
Sursa foto: Aurelian Temișan/ Facebook

Aurelian Temișan a dezvăluit care este cea mai mare dorință a lui, odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani.

Aurelian Temișan își sărbătorește astăzi ziua de naștere, atingând vârsta de 50 de ani. Actorul pare mai împlinit ca oricând și, spune el, viața abia de acum începe.

"Astăzi am simțit că, acum 10 ani, când am împlinit 40 de ani, am primit un tricou pe care scria "Viața începe la 40 de ani," azi am simțit că am primit cu 10 ani mai devreme tricoul ăla. Abia de-acum începe nebunia. Așa am senzația.", a declarat Aurelian Temișan în exclusivitate pentru Spectacola

Aurelian Temișan și Monica Davidescu se cunosc de 28 de ani

De ziua lui de naștere, actorul a fost surprins cu un mesaj foarte emoționat, chiar din partea soției lui. Cei doi au o relație extrem de frumoasă și, după 28 de ani de când se cunosc, pare că se iubesc ca în prima zi. Aurelian Temișan a dezvăluit și care este secretul unei astfel de relații lungi.

"Avem 16 ani de la nuntă și 28 de când ne cunoaștem, trebuie specificat. Având în vedere că am lăsat tot timpul loc noului și surprizelor din partea fiecăruia dintre noi, pentru celălalt, nu a fost timp de plictiseală și nici nu cred că va fi. Avem multe de făcut împreună, am făcut multe împreună și avem multe de făcut în continuare și cred că asta este o parte din reușită și din longevitatea relației.", a dezvăluit actorul.

"Mă simt foarte bine"

Aurelian Temișan se arată a fi extrem de împlinit la vârsta de 50 de ani și, spune el, nu și-ar putea dori mai mult decât are în prezent.

"Așa cum scriam și în postarea pe care o făceam azi-noapte la ora 00:00, pentru că am făcut o postare de suflet, pe care am simțit-o până în adânc, îmi doresc să multiplic 50-ul ăsta și să fiu la fel de echilibrat, de lucid, de în formă ca acum. Cu asta am spus tot. Mă simt foarte bine și mă simt undeva imediat după debutul carierei, în sensul că sunt gata să dau ce e mai bun și nu a fost dat până acum.", a spus acesta.

Cum petrece Aurelian Temișan de ziua lui

"O să punctăm momentul, pentru că nu vreau să trec pe lângă el, deși mi-aș fi dorit foarte mult, în același timp cu petrecerea pe care o fac diseară să îmi iau o zi de suflet și să nu am niciun contact cu nicio rețea de socializare. Dar, în același timp, de ceva ani de zile ne hrănim cu acest lucru și oamenii sunt atât de drăguți când îmi trimit mesaje, încât e frumos să le și răspunzi, ceea ce asta și fac de dimineață, de la 8:00.", a mărturisit Aurelian Temișan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel