Au făcut prăpăd pe străzi! Fanii marocani au luat cu asalt centrul Bruxelles-ului după înfrângerea cu Franța din semifinalele CM 2022 - Video

Autorul articolului: Andrei Itu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Aproximativ 100 de suporteri s-au luat la bătaie cu forțele de ordine în centrul Bruxelles-ului, miercuri noapte, după ce Marocul a pierdut cu 2-0 în faţa Franţei în semifinala Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

Unii dintre fani, înveliţi cu drapeluri naționale marocane, adunaţi în apropierea Gării Bruxelles-Sud, au aruncat cu obiecte contondente și explozive către forţele de ordine publică.

Mai mult, aceștia au dat foc unor saci de gunoi şi cutii de carton. Poliţia a intervenit cu tunuri de apă şi gaze lacrimogene. Conform Reuters, Poliţia a reţinut câţiva dintre fani, dar au precizat că altercaţiile au fost de scurtă durată şi nu au provocat pagube majore.

Video

De asemenea, tensiuni au fost și în capitala Franței, Paris.

Franţa este a doua finalistă a Cupei Mondiale, după victoria cu 2-0 contra Marocului. Ultimul act al competiţiei organizate în Qatar se anunţă extrem de spectaculos, deoarece Franţa lui Mbappe va întâlni Argentina starului Leo Messi, pe stadionul Lusail, duminică, 18 decembrie. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel