Au decis să închirieze un supermarket în fiecare săptămână. Motivul este pur și simplu nebunesc

Autorul articolului: Elena Didilă |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Andrea Piacquadio: Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio: Pexels

”Suntem bogați, ne putem permite”. Un cuplu a venit să facă ceva nebunesc pentru a evita riscurile. Explicaţie.

Au vrut să evite orice risc și din acest motiv, combinat cu a fi bogați, au decis să facă ceva pe care mulți îl consideră un gest exagerat sau chiar nebun, scrie Curiosauro.

Ideea a venit cuplului după izbucnirea pandemiei de Covid, când riscurile de a contracta virusul erau extrem de mari și odată cu ele și posibilele riscuri de îmbolnăvire.

Atât de mult încât, pe lângă folosirea măștii, toată lumea a fost sfătuită să se spele și să igienizeze des pe mâini, să nu împartă prosoape sau alte obiecte personale și să aerisească destul de des încăperile. O serie de sfaturi care, de-a lungul ultimilor ani, au devenit un fel de rutină zilnică pentru toată lumea, având în vedere faptul că Sars-Cov-2 încă circulă în variantele și subvariantele sale și că, prin urmare, un deși mică, marja de risc este încă prezentă.

Cunpărături în deplină siguranță

Ei bine, doi tineri căsătoriți care își împărtășesc viața de zi cu zi pe TikTok, au explicat că urăsc germenii până la punctul de a face totul pentru a evita riscul de a intra în contact cu ei și că această ”frică” a crescut odată cu izbucnirea pandemiei și astfel au decis să ”închirieze” supermarketuri pentru a putea face cumpărături în deplină siguranță.

Atenția lor pentru igienă și curățenie a devenit obsesivă, până în punctul de a dezvolta un fel de obsesie și, în consecință, o serie de acțiuni ”extreme” pentru a rămâne la o distanță sigură de microbi.

”Mergem la cumpărături ca toți ceilalți, suntem oameni normali. Plătim un supermarket să mergem singuri o oră pe săptămână, înainte de a ne deschide pentru restul publicului, după ce locul a fost igienizat, așa că nu trebuie să facem cumpărături lângă alți oameni”, a spus cuplul. Prețul acestei închirieri nu a fost dezvăluit, deși cei doi au explicat că au destui bani pentru a-și permite.

Închiriază un supermarket, cum își permit?

”Nu am putea face asta dacă nu am fi bogați, este destul de scump. Ar fi mai ieftin să îl închiriem după închidere, dar nu ne-ar respecta planurile. Admitem doar un singur angajat, împreună cu noi, să ne taxeze, iar ei trebuie să poarte un costum special antibacterian”, au mai declarat aceștia.

Pe lângă evitarea sărbătorilor, vizitelor la prieteni sau la restaurant, aceștia au decis să închirieze săptămânal un supermarket. Ei merg acolo timp de o oră înainte de a se deschide pentru restul clienților, evitându-se astfel orice contact.

Cei doi au adăugat apoi că nu este o fobie, ci că nu vor să intre în contact cu microbii.

”Nu folosim toalete publice, nu mergem la hoteluri sau la casele altora, nu folosim avioane și călătorim în rulote. Când ieșim cu prietenii pregătim vizite la distanță și în aer liber. În restaurante, nu știi niciodată ce se întâmplă în culise, în bucătărie, când nu ești din vedere, ca să nu mai vorbim de tot gunoiul pe care l-au pus în mâncare... sau de microbi. Ne gătim mâncărurile gourmet acasă, chiar economisind foarte mult”, au mai declarat aceștia potrivit sursei citate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel