Au dat lovitura cu toate bunurile lui Messi din camera unde a locuit la Cupa Mondială 2022. Ce au decis proprietarii

radiodcnews Team | Dată: 28 dec 2022, 09:44 | Categorie: Sport
Leo Messi
Leo Messi

S-a aflat ce se va întâmpla cu camera lui Messi unde a locuit la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Universitatea din Qatar a anunţat că va transforma într-un 'mini muzeu' camera în care a locuit starul argentinian Lionel Messi pe durata Cupei Mondiale de fotbal, ediţia 2022, câştigată de naţionala Albiceleste, transmite EFE.

Agenţia oficială de presă din Qatar, QNA, a publicat pe contul său de Twitter informaţia potrivit căreia camera lui Messi din reşedinţa celei mai importante universităţi din Qatar nu va mai primi alţi oaspeţi şi va păstra în ea tot ce a lăsat starul echipei Paris Saint-Germain, ca un mic muzeu pentru studenţi şi vizitatori.

Facilităţile universităţii au fost utilizate de echipa engleză FC Liverpool cu ocazia participării sale la Cupa Mondială a cluburilor din 2019 pentru varietatea terenurilor sale, sălilor de sport şi piscinelor, precum şi a unui stadion pentru antrenament, fapt care a justificat alegerea reşedinţei universitare de către selecţionata Argentinei, în loc să opteze pentru hotelurile din lux din Qatar.

Hitmi Al Hitmi, directorul de comunicare şi relaţii publice al Universităţii din Qatar, a declarat într-un interviu pentru ziarul local Al Sharq că responsabilii au făcut multe îmbunătăţiri în camere, astfel încât să aibă tot ceea ce aveau nevoie jucătorii.

Conform lui Al Hitmi, acestea sunt camere 'de cinci stele şi foarte diferite de reşedinţele din alte ţări' şi a explicat că doar unele servicii au fost adăugate, astfel încât 'camerele să respecte standardele FIFA'.

'Camera jucătorului selecţionatei argentiniene Lionel Messi va rămâne neschimbată şi va fi disponibilă doar pentru vizite şi nu pentru rezidenţă, deoarece va servi ca un mic muzeu care va conţine toate bunurile lui Messi şi va fi o moştenire pentru studenţi şi generaţiile viitoare, şi un martor al marilor realizări pe care Messi le-a obţinut în timpul Cupei Mondiale', a adăugat Al Hitmi.

Argentina a fost încoronată campioană mondială în Qatar, pentru a treia oară în istoria sa, după titlurile din 1978 şi 1986, iar Messi a obţinut cu această ocazie singurul trofeu major care lipsea din impresionantul său palmares. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite