Astrogramă de primar: Nicușor Dan. Datoria sa karmică a Nodului Sud l-a obligat să câștige medalia de aur

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook, Nicușor Dan
Foto: Facebook, Nicușor Dan

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Nicușor Dan. 

Născut pe 20 septembrie 1969, în Făgăraș, edilul Capitalei spune că a avut o copilărie frumoasă, în mijlocul naturii.

Absolvent al Facultății de Matematică, Nicușor Dan a fost cercetător la Institutul de Matematică, apoi s-a implicat în diferite proiecte antreprenoriale sau civice.

”Am construit alături de doi prieteni o firmă de IT, pe care am vândut-o ulterior pentru a mă dedica proiectelor civice” .

Astrograma

Ca orice nativ al zodiei Săgetător, el este dornic de studiu, respectarea legii, de cunoaștere, de expansiune, de îndrăzneală și plin de optimism. Luna era plasată în semnul Taurului, fapt ce i-a conferit un simț pragmatic până peste măsură, măsură în toate, calmitate, stabilitate, iubirea pentru analize/ calcule și pentru tot ce este construit în timp. Mercur în Capricorn este responsabil pentru mintea foarte organizată, gândirea serioasă, inflexibilitate, capacitatea uimitoare de concentrare, introvertire, ambiție, strategiile pe termen lung, încăpățânare. Îi plac precizia și eficiența. 

În ciuda tuturor aspectelor fixiste, mai sus menționate, Nicușor Dan are Marte în Pești. Ceea ce îl face un om destul de sensibil, empatic și creativ. Acționează pe baza unor credințe proprii sau în funcție de unele trăiri greu de înțeles pentru alții.

Și să nu uităm de intuiția puternică.

Punctul slab

Dar cel mai important aspect este Nodul Sud plasat în semnul Fecioarei.

Citește mai departe pe DCNews.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel