Astăzi este ziua lui Steven Adler! Artistul a împlinit 59 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Astăzi este ziua lui Steven Adler! Artistul a împlinit 59 de ani/ Facebook
Astăzi este ziua lui Steven Adler! Artistul a împlinit 59 de ani/ Facebook

Steven Adler este un baterist american cunoscut pentru faptul că a fost membru fondator al trupei de rock Guns N' Roses. S-a născut pe 22 ianuarie 1965 în Cleveland, Ohio, SUA.

Adler s-a alăturat trupei Guns N' Roses la începutul anilor '80 și a fost unul dintre membrii originali ai formației. A contribuit semnificativ la albumul lor de debut, "Appetite for Destruction", lansat în 1987, care a devenit unul dintre cele mai bine vândute albume din istorie.

Cu toate acestea, în 1990, Adler a fost concediat din Guns N' Roses din cauza problemelor sale cu drogurile și alcoolul, care afectau negativ calitatea și consistența prestațiilor sale. După plecarea din formație, Steven Adler și-a continuat cariera muzicală în diverse proiecte și a fost implicat în numeroase programe de reabilitare.

Adler a revenit ulterior să concerteze cu Guns N' Roses la câteva evenimente speciale și apariții surpriză, reflectând o reconciliere parțială între el și membrii actuali ai trupei. Este important să verificați sursele actuale pentru a obține cele mai recente informații despre Steven Adler și activitățile sale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel