Astăzi este ziua lui Robbie Williams! Cântărețul a împlinit 50 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Robbie Williams este un cunoscut cântăreț, compozitor și actor britanic, născut pe 13 februarie 1974 în Stoke-on-Trent, Staffordshire, Anglia. El și-a început cariera ca membru al formației pop britanice Take That în anii '90, devenind rapid unul dintre cei mai populari membri ai trupei. Succesul lor a fost imens, cu hituri precum "Back for Good", "Pray" și "Relight My Fire".

În 1995, Robbie Williams a părăsit Take That pentru a-și urma cariera solo. Primul său album, "Life thru a Lens", a fost lansat în 1997 și a avut un succes remarcabil, inclusiv hiturile "Angels" și "Let Me Entertain You". A urmat o serie de albume de succes, printre care "I've Been Expecting You" (1998), "Sing When You're Winning" (2000) și "Escapology" (2002), toate având vânzări record și incluzând hituri care au rămas în memoria colectivă.

De-a lungul carierei sale, Robbie Williams a câștigat numeroase premii, inclusiv BRIT Awards și premii MTV, și a vândut milioane de albume în întreaga lume. Cântecele sale variate acoperă o gamă largă de genuri muzicale, de la pop și rock până la swing și muzică electronică. Este cunoscut pentru personalitatea sa excentrică și pentru energizantele sale spectacole live.

În plus față de cariera sa muzicală, Robbie Williams a jucat și în filme și emisiuni TV, precum și în diverse proiecte de caritate. Este căsătorit cu actrița americană Ayda Field și au împreună mai mulți copii.

În concluzie, Robbie Williams este unul dintre cei mai populari și influenți artiști britanici ai timpurilor moderne, recunoscut pentru talentul său vocal, carisma sa și contribuția sa semnificativă la industria muzicală internațională.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel