Astăzi este ziua lui Marilyn Manson! Cântărețul a împlinit 54 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Astăzi este ziua lui Marilyn Manson! Cântărețul a împlinit 54 de ani
Astăzi este ziua lui Marilyn Manson! Cântărețul a împlinit 54 de ani

Marilyn Manson, cunoscut și sub numele său real Brian Hugh Warner, este un artist american, cântăreț, compozitor și actor, născut pe 5 ianuarie 1969 în Canton, Ohio.

El și-a câștigat notorietatea în anii '90 ca lider al trupei cu același nume, Marilyn Manson. Numele său artistic este un amestec între numele actriței Marilyn Monroe și al criminalului de serie Charles Manson.

Stilul său muzical și imaginea provocatoare au fost caracteristice pentru Marilyn Manson. Trupa a fost cunoscută pentru muzica sa industrială și metal alternativ, iar versurile și show-urile scenice au fost deseori controversate și socante.

Albumul de debut al trupei, "Portrait of an American Family" (1994), a fost urmat de lansarea unor albume de succes, printre care "Antichrist Superstar" (1996) și "Mechanical Animals" (1998). Aceste albume au contribuit la consolidarea poziției lui Marilyn Manson în industria muzicală și la crearea unei baze solide de fani.

Pe lângă cariera sa muzicală, Marilyn Manson a apărut și în câteva filme și seriale TV, precum "Lost Highway" și "Sons of Anarchy". El a fost, de asemenea, cunoscut pentru aparițiile sale nonconformiste și pentru stilul său vestimentar distinctiv.

Este important de menționat că Marilyn Manson a fost implicat în diverse controverse și scandaluri de-a lungul carierei sale, iar imaginea sa a fost adesea subiect de dezbatere în mass-media. În afară de cariera sa muzicală, Marilyn Manson a fost o figură publică notabilă pentru atitudinea sa nonconformistă și provocatoare.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel