Astăzi este ziua lui Laurence Tolhurst! Artistul a împlinit 53 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Astăzi este ziua lui Laurence Tolhurst! Artistul a împlinit 53 de ani/Captura Youtube
Astăzi este ziua lui Laurence Tolhurst! Artistul a împlinit 53 de ani/Captura Youtube

Laurence "Lol" Tolhurst este un muzician britanic cunoscut mai ales pentru faptul că a fost membru fondator și toboșar al trupei The Cure. S-a născut pe 3 februarie 1959 în Walsall, Staffordshire, Anglia. Împreună cu Robert Smith și Michael Dempsey, Tolhurst a contribuit la formarea The Cure în 1976, când erau încă adolescenți.

Lol Tolhurst a fost toboșar al trupei în perioada formației și în primele etape ale carierei lor. În timpul anilor '80, a contribuit și la clape și a fost prezent în albumele semnificative ale trupei, cum ar fi "Three Imaginary Boys", "Seventeen Seconds", "Faith" și "Pornography".

Cu toate acestea, relația sa cu trupa s-a deteriorat în timp din cauza problemelor personale și a dependenței de alcool. În cele din urmă, a fost concediat din The Cure în 1989. După plecarea sa din trupă, a avut mai multe proiecte muzicale, dar a devenit cunoscut și pentru autobiografia sa din 2016 intitulată "Cured: The Tale of Two Imaginary Boys", care explorează începuturile și evoluția trupei The Cure.

După anii '90, Lol Tolhurst și-a reconstruit relația cu membrii rămași ai trupei și a participat la evenimente speciale legate de aniversarea trupei The Cure. Este important să menționăm că informațiile pot fi actualizate după data mea de cunoaștere din ianuarie 2022, iar evenimente noi sau schimbări pot fi survenit în viața lui Lol Tolhurst sau în relația sa cu The Cure de atunci.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel