Ashton Kutcher a dezvăluit diagnosticul pe care l-a primit în urmă cu doi ani: Auzul mi-a fost distrus și mi-a fost afectată vederea

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Vedeta s-a destăinut pe site-ul „Access Hollywood”.

Sunt fericit că trăiesc, a spus Kutcher, care are doi copii cu soția sa, actrița Mila Kunis, și a adăugat că problemele sale de sănătate i-au oferit o altă perspectivă asupra vieții.

Ashton Kutcher a dezvăluit că de mai bine de un an se luptă cu o boală autoimună gravă care i-a afectat auzul, vederea și capacitatea de a merge.

- Acum doi ani, am avut această formă ciudată, cu adevărat rară de vasculită, care este o boală autoimună a vaselor de sânge - a spus Kutcher într-o filmare exclusivă, publicată pe site-ul „Access Hollywood”, iar videoclipul a fost înregistrat pentru viitoarele episoade din „Running Wild with Bear Grylls: Challenge” de National Geographic.

Actorul a vorbit extrem de sincer despre diagnosticul său și despre simptomele pe care le-a experimentat. 

- Mi s- a deteriorat vederea, mi-a fost distrus auzul, mi-a fost afectat echilibrul. Mi-a luat aproximativ un an pentru a reveni din nou la normal – i-a spus Kutcher aventurierului și prezentatorului Bear Grylls în timp ce se plimbau prin pădure.

- Nu prea apreciezi până nu le pierzi și îți spui ”Nu știu dacă voi putea să văd vreodată. Nu știu dacă voi putea să aud din nou, nu știu dacă voi putea să merg din nou”, a dezvăluit Kutcher, care a ținut totuși să adauge că se bucură că este în viață.

Kutcher, care are doi copii cu soția sa, actrița Mila Kunis, a spus că problemele sale de sănătate i-au oferit o perspectivă diferită asupra vieții.

- În momentul în care începi să-ți vezi obstacolele ca pe lucruri care au fost create pentru tine, pentru a-ți oferi ceea ce ai nevoie, atunci viața începe să fie distractivă, nu? Începi să faci surf peste problemele tale în loc să înoți pe sub ele, a mai adăugat actorul.


Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel