Ashley Park, una dintre protagonistele serialului ”Emily in Paris”, a fost internată în urma unui șoc septic critic

Autorul articolului: Cristian Cîșleanu |
Data publicării:
| Categorie: Social
Captură de ecran / Foto: Video Youtube Jimmy Kimmel Live
Captură de ecran / Foto: Video Youtube Jimmy Kimmel Live

Ashley Park a fost internată în spital.

Actriţa americană Ashley Park, una dintre protagonistele serialului TV ”Emily in Paris”, a anunţat pe Instagram că se află în convalescenţă după un incident medical care a ţinut-o în spital în primele săptămâni ale anului 2024, informează revista Variety, conform Agerpres.

Artista se afla în vacanţă în luna decembrie în momentul în care a făcut amigdalită, care ”s-a transformat într-un şoc septic critic”, ce i-a ”infectat şi afectat mai multe organe”.

”Sunt recunoscătoare că starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit în ciuda a ceea ce ni s-a spus iniţial”, a scris Ashley Park într-un mesaj care însoţeşte fotografiile ce o prezintă în timp ce era conectată la tuburi şi perfuzii într-un pat de spital.

Ashley Park a jucat în ”Joy Ride”, ”Only Murders in the Building” şi ”Beef”

Vedeta americană, care a apărut recent în musicalul ”Mean Girls”, i-a mulţumit soţului ei, Paul Forman, care i-a fost alături în această perioadă dificilă.

Ea le-a mulţumit, de asemenea, medicilor şi asistentelor de la secţia de terapie intensivă, precum şi angajaţilor din staţiunea Joali Being din Maldive.

În 2023, Ashley Park a jucat în producţii precum ”Joy Ride”, sezonul al treilea din ”Only Murders in the Building” şi ”Beef”.

Cel de-al patrulea sezon al serialului "Emily in Paris", creat de Netflix, se află în prezent în producţie, însă nu se ştie deocamdată dacă spitalizarea actriţei Ashley Park a afectat filmările.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel