Artistul celebru pe care Cosmin Seleși îl critică aspru: „Nu știe să citească prompterul”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Facebook Cosmin Selesi
Foto: Facebook Cosmin Selesi

Cosmin Seleși a făcut declarații explozive despre o vedetă de la Antena 1.

Cosmin Seleși a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, de  pe Pro TV, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. Îndrăgitul prezentator TV a răspuns celor mai incomode întrebări, iar răspunsurile oferite fără perdea l-au uimit chiar și pe Cătălin Măruță. Una dintre întrebările picante a făcut referire chiar la Pepe, cel care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, după ce acesta a ales să se retragă. Fanii au crezut în tot acest timp că între cei doi există o urmă de rivalitate, iar răspunsul dat de prezentatorul „Batem palma” poate confirma acest lucru. Așadar, Cosmin Seleși a fost rugat să spună trei defecte pe care le are Pepe. 

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul, asta e clar Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși.

Mai mult, Cosmin Seleși a fost rugat să spună și trei nume de celebrități care îl bârfesc pe la spate. Spre surprinderea tuturor, Pepe se află și de această dată pe listă.

„Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Pepe.”, a fost răspunsul dat de Cosmin Seleși, spre mirarea tuturor, întrucât primele două vedete i-au fost colege la Te cunosc de undeva. 

Cosmin Seleși și-a dat demisia de la Antena 1

În urmă cu câteva luni de zile, Cosmin Seleși anunța faptul că se retrage din show-ul de transformări care l-a consacrat și la cârma căruia a stat încă de la primul sezon. Motivul a fost faptul că această emisiune nu îi mai aduce evoluție, lucru extrem de important pentru cariera sa. Chiar dacă pe atunci nu mai știa exact dacă va reveni în televiziune, Cosmin Seleși și-a asumat cu toată inima acest risc. 

"A fost un proiect foarte frumos, dar eu sunt un om activ, îmi plac provocările. A ținut 9 ani proiectul ăsta, a fost singurul format din lume care a avut atâtea ediții. A fost frumos, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață, eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Cred că am făcut performanță, mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva, eu am spus stop, nu mai exista nicio provocare pentru mine. Nu totul se rezumă la bani. Eu am mai vrut să renunț o dată și acum am spus gata, stop, nu mai vreau. E ca și cum Andra ar cânta același playlist de acum 10 ani. Nu înnebunești? Mi-a fost teamă puțin. Prima dată am vrut să renunț la începutul pandemiei, dar producătorul de atunci și regizorul m-au ținut să nu plec.", a spus Cosmin Seleși în podcastul Acasă la Măruță.

Prezentatorul a semnat cu Pro TV-ul

Spre surprinderea tuturor, acesta nu a stat departe prea mult timp de luminile reflectoarelor. La câteva săptămâni după ce și-a aunțat retragerea din televiziune, Cosmin Seleși își anunța fanii că de-acum înainte îl vor putea vedea pe Pro TV.

 ”Mă bucur atât de mult să revin alături de cei din echipa PRO TV pe care-i cunosc și în care am încredere, dar și mai tare sunt fericit de faptul că urmează să fiu iar aproape de cei de acasă, să le dau din energia mea și să mă hrănesc cu părerea lor. Atât le transmit: să nu rateze nicio ediție deoarece le garantez că va fi un show cum n-au mai văzut, că se vor distra, vor trăi la intensitate mare momentele în care concurenții câștigă sume mai mici sau mai mari... și la finalul cărora, vor spune cu siguranță: Batem Palma!”, declara recent cosmin Seleși. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel