Artiști precum Central Cee, Raye, Potter Payper și Dave au câștigat la Premiile MOBO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Mai mulți artiști au participat la premiile MOBO.

Celebrând muzica de culoare în Marea Britanie și la nivel internațional, la cea de-a 26-a ediție a ceremoniei MOBOs au fost acordate și premii speciale pentru Soul II Soul, Sugababes și Ghetts.

Proaspăt anunțată ca fiind cea mai nominalizată artistă din toate timpurile pentru premiile Brit Awards din acest an, Raye a învins concurența, inclusiv liderul nominalizărilor comune Little Simz și câștigătoarea anterioară PinkPantheress, ridicând premiul MOBO pentru cea mai bună artistă.

Central Cee a primit premiul pentru cântecul anului fiind desemnat cel mai bun artist masculin

Central Cee a fost desemnat cel mai bun artist masculin, devansându-i pe Stormzy - care era la egalitate cu Little Simz cu patru nominalizări înainte de ceremonie - J Hus și Dave. Central Cee a primit și premiul pentru cântecul anului pentru Sprinter, colaborarea sa cu Dave.

Albumul Real Back In Style al lui Potter Payper a fost desemnat albumul anului, devansând discurile lui Ezra Collective, câștigător al Premiului Mercury, J Hus, Little Simz, Raye și Stormzy.

Cu toate acestea, Stormzy a luat un premiu, Mel Made Me Do It fiind desemnat videoclipul anului.

În altă ordine de idei, rapperul Tunde a primit premiul pentru cel mai bun debutant, în timp ce artiști precum Sault, Little Simz, Bugzy Malone, Asake, K-Trap și Ezra Collective au primit premii la categoriile de gen.

Cel mai bun act internațional a fost acordat lui Drake & 21 Savage, conform Sky News.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel