Arnold Schwarzenegger vorbește deschis despre transformările sale: Am riduri sub pectorali… Nu este plăcut

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
La vârsta de 76 de ani, Arnold Schwarzenegger vorbește deschis despre transformările sale: Am riduri sub pectorali… Nu este plăcut/Facebook
La vârsta de 76 de ani, Arnold Schwarzenegger vorbește deschis despre transformările sale: Am riduri sub pectorali… Nu este plăcut/Facebook

Arnold Schwarzenegger a adus în discuție nemulțumirea față de propria sa imagine. La vârsta de 76 de ani, actorul a mărturisit că obișnuiește să se privească în oglindă zilnic și să constate: "Da, nu arăt prea bine!"

Arnold Schwarzenegger a devenit celebru în lumea culturismului și în industria filmului datorită dezvoltării sale musculare masive. A captivat publicul cu proporțiile sale impresionante, mușchii bine definiți, carisma sa distinctivă, barba bogată și zâmbetul emblematic.

Astăzi, actorul consideră că vremurile în care făcea furori cu aspectul fizic au apus, motiv pentru care îmbătrânirea îl nemulțumește. În cadrul unei apariții TV, el a spus că se învinovățește pentru că nu mai arată la fel ca în tinerețe. 

„Nu m-am gândit când aveam 30 de ani că se va întâmpla asta‟

Arnold Schwarzenegger a recunoscut în emisiune că nu îi place să se uite la corpul său, deorece este evident cât de mult s-a schimbat: „În fiecare zi mă privesc în oglindă și spun: da, arăt nasol! Uită-te la acest corp! Uită-te la acei pectorali care înainte erau fermi și foarte puternici. Ce se întâmplă aici?‟. 

Aceasta nu este prima dată când actorul a discutat despre procesul de îmbătrânire. Într-un interviu acordat publicației "Hollywood Reporter", el a dezvăluit că a simțit efectele îmbătrânirii mai rapid decât bărbații care nu au avut aceeași formă fizică ca el.

„Toată viața mea m-am uitat în oglindă și am văzut cel mai bine bărbat, iar dintr-o dată văd o grămadă de porcării. Este groaznic! Ai acele riduri sub ochi. Ai riduri și sub pectorali… Nu este plăcut, dar te descurci. Nu m-am gândit niciodată când aveam 30 sau 40 de ani că se va întâmpla asta… Pe atunci, toate corpurile arătau bine, dar vreau să vă spun că este, pur și simplu, nasol. Este trist pentru că tu știi ce înseamnă să scapi de acea formă pe care ai avut-o‟, a punctat vedeta, conform „Best Life‟. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel