Armie Hammer: Recunoștință și reflecții după acuzațiile de abuz și zvonurile de canibalism

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Actorul Armie Hammer, în vârstă de 37 de ani, a oferit un interviu sincer, discutând despre acuzațiile de abuz sexual și emoțional, precum și despre zvonurile bizare legate de canibalism care au circulat în jurul său în ultimii trei ani. Hammer, cunoscut pentru rolul său din "Call Me By Your Name", a declarat că acum este "recunoscător" pentru toate întâmplările, inclusiv pentru zvonurile bizare.

În cadrul podcastului "Painful Lessons", Hammer a mărturisit că, indiferent de ce s-a spus sau de ce s-a întâmplat, acum este într-un loc în viața sa unde este recunoscător pentru fiecare experiență. Actorul a negat acuzațiile de viol și comportament abuziv fizic aduse împotriva sa în 2021 de o femeie cunoscută sub numele de Effie, cu care a avut o relație intermitentă timp de patru ani. Effie l-a raportat pe Hammer la poliție, susținând că acesta a violat-o în 2017 și a împărtășit capturi de ecran ale unor mesaje grafice presupuse a fi trimise de Hammer, inclusiv unul în care actorul părea să se declare canibal, scrie The Guardian.

Acuzații și Reacții

După acuzațiile lui Effie, cel puțin alte două femei au venit cu acuzații similare de coerciție sexuală și abuz emoțional între 2017 și 2020. Fosta iubită, Paige Lorenze, a vorbit cu Vanity Fair, afirmând că relația lor era extremă și că Hammer îi spunea lucruri ciudate, precum "Vreau să-ți mănânc coastele."

Hammer a recunoscut ulterior că "dinamicile de putere erau greșite" în relațiile sale cu femeile, dar a negat constant orice comportament criminal, susținând că toate întâlnirile au fost consensuale. În urma acuzațiilor, Hammer a fost abandonat de agenția sa de actorie și a pierdut mai multe roluri importante.

Anul trecut, biroul procurorului districtual din comitatul Los Angeles a anunțat că nu va urma nicio acțiune împotriva lui Hammer în legătură cu acuzațiile lui Effie, menționând că "din cauza complexității relației" dintre Effie și Hammer, nu au putut dovedi cazul "dincolo de orice îndoială rezonabilă".

Zvonurile despre Canibalism

În episodul podcastului lansat duminică, Hammer a respins remarcile despre canibalism. "Oamenii m-au numit canibal și toată lumea i-a crezut," a spus Hammer. "Acum sunt capabil să privesc cu o anumită distanță și perspectivă și să găsesc asta hilar. Ei spuneau: 'Da, acel tip mănâncă oameni.' Cum? Ce vorbiți? Știți ce trebuie să faci pentru a fi canibal? Trebuie să mănânci oameni! ... A fost bizar."

Viața după Scandal

Când acuzațiile au apărut pentru prima dată, Hammer a spus: "A fost o moarte a ego-ului, o moarte a carierei ... O bombă neutronică a explodat în viața mea. A ucis totul." Înainte de toate aceste evenimente, actorul a spus că nu se simțea bine și că niciodată nu era mulțumit. Cariera sa de actor îi oferea cea mai mare validare.

Despre cariera sa la Hollywood, actorul a declarat că acum este "nicăieri", dar a împărtășit că plănuiește să scrie un scenariu.

În discuția de o oră, Hammer a vorbit despre perioada petrecută în Insulele Cayman, unde s-a retras după reacțiile publice, și a dezvăluit mai multe despre cum s-a simțit sinucigaș, aspect despre care a mai vorbit anterior. "Au fost multe momente în care am gândit, 'Nu mai pot suporta asta.' Și am atins puncte foarte joase și întunecate," a spus el. "Eram pe mal și priveam oceanul și m-am gândit, 'Da, asta e,' și am înotat foarte departe ... și stăteam acolo ... într-o încercare de sinucidere pe jumătate ... [Dar m-am gândit] nu pot face asta copiilor mei."

Hammer și fosta sa soție, Elizabeth Chambers, au divorțat în iulie 2020. Cei doi au împreună doi copii mici.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel