Ariana Grande va lansa un nou album în 2024

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande / Sursa: flickr.com
Ariana Grande / Sursa: flickr.com

Cântăreaţa Ariana Grande va reveni în actualitatea muzicală în 2024 cu un nou album de studio, a dezvăluit vedeta americană miercuri printr-o serie de mesaje distribuite pe reţelele de socializare, informează revista Variety.

"Ne vedem anul viitor", a scris Ariana Grande pe Instagram, unde a publicat mai multe fotografii şi videoclipuri.

După ce i-a menţionat pe producătorul muzical Ilya Salmanzadech, casa de discuri Republic Records şi multe alte persoane, Ariana Grande a distribuit o serie de imagini surprinse în studiourile de înregistrare, care exprimau sentimente diferite: un videoclip cu mama ei care dansează, o captură de ecran realizată în timpul unei conversaţii video pe FaceTime şi pe durata căreia vedeta pop a dansat, precum şi fotografia unui depozit (posibil locul în care va fi filmat un videoclip) şi o imagine ce o prezintă pe artistă în timp ce plângea.

"Cele două stări de spirit ale albumului", a explicat ea pe Instagram.

Ariana Grande, o cântăreaţă premiată cu Grammy, a publicat şi un videoclip filmat de o persoană care afirma că "este aproape ultima zi de înregistrări pentru acest album".

"Sunt atât de obosită. Dar atât de fericită şi de recunoscătoare. Totodată, mă simt de parcă aş avea 3.000 de tone", spune Ariana Grande în acelaşi clip.

Pe lângă activităţile ei muzicale şi antreprenoriale, Ariana Grande va putea fi văzută şi într-un film, "Wicked", ce va fi lansat în noiembrie 2024.

De asemenea, artista americană a semnat de curând un contract de reprezentare cu Brandon Creed şi firma sa de management artistic Good World Management, la patru luni după ce mai multe surse au dezvăluit că vedeta pop s-a despărţit de vechiul ei colaborator şi manager, Scooter Braun.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel