Ariana Grande și fostul ei șoț au făcut un pact după divorț

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ariana Grande / Sursa: flickr.com
Ariana Grande / Sursa: flickr.com

Ariana Grande și fostul ei soț, Dalron Gomez s-au căsătorit la sfârșitul anului 2021 și s-au despărțit în vara acestui an. Aveau un acord prenupțial semnat, dar cel mai important a fost protejarea vieții lor private.

La mijlocul lunii iulie, a avut loc unul dintre cele mai mediatizate divorțuri ale verii. Artista Ariana Grande, în vârstă de 30 de ani, s-a despărțit de soțul ei, Dalton Gomez, de 28 de ani, scrie elpais.com

Un acord care demonstrează că, deși cuplul s-a despărțit, detaliile lor vor rămâne exclusiv pentru ei, iar istoria lor efemeră, probabil, nu va fi niciodată cunoscută publicului larg.

Cei doi au depus cerere de divorț la mijlocul lunii septembrie, iar avocații lor influenți au găsit o soluție în mai puțin de o lună. Acordul de divorț prevede că ambii își vor recăpăta statutul de dinaintea căsătoriei la 19 martie 2024. Grande a fost reprezentată de Laura Wasser, celebrul avocat care a reprezentat vedete precum Johnny Depp, Kim Kardashian și, mai recent, Kevin Costner.

Scurgerile de informații privind termenii divorțului, obținute de surse precum The Blast - care citează fragmente întregi ale acordului - și confirmate de Page Six, arată că cuplul avea un acord prenupțial și că, mai degrabă decât banii, cel mai important lucru pentru cântăreață este confidențialitatea. Cei doi au încheiat divorțul într-un mod rapid și, aparent, prietenos.

Câți bani va primi Dalton

În ceea ce privește aspectele financiare, Dalton va primi o sumă de 1.250.000 de dolari din partea lui Grande și, după aceea, nu va avea dreptul la niciun alt sprijin financiar. Artista va acoperi și costurile avocaților lui Gomez, în valoare de aproximativ 25.000 de dolari.

Timp de 30 de zile, Gomez are dreptul să folosească casa în care au locuit în ultimii ani, fără costuri, în Los Angeles (California), și în timpul acestui interval, el nu are voie să o închirieze niciunei alte persoane.

Totuși, ce doi intenționează să vândă casa pentru a acoperi restul de aproximativ 6 milioane de dolari ai ipotecii. Fiindcă proprietatea era achiziționată în comun, cei doi își vor împărți banii obținuți din vânzare în mod egal.

Ea va păstra toate lucrurile ei: "mașini, haine, bijuterii, obiecte personale diverse", arată documentele. Un tabloul al Arianei, creat de artistul japonez Yoshitomo Nara, este printre cele mai valoroase obiecte.

Cu toate acestea, cel mai important aspect este acordul de confidențialitate. Fostul soț al artistei nu are voie să spună niciun cuvânt despre detaliile relației lor. Nu i se va permite "să acorde interviuri, să scrie despre relația lor, să apară în emisiuni, să ajute sau să coopereze în pregătirea de prezentări și cărți, articole, interviuri, programe sau orice alte producții sau publicații de orice fel legate de fosta lui soție”.

De asemenea, ambele părți au convenit să evite "publicarea, dezvăluirea sau publicarea oricăror fotografii sau filme create acum sau în viitor, sau orice înregistrări legate de orice aspect, activitate sau în orice casă, birou sau proprietate".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel