Ariana Grande s-a întors în studio

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande
Ariana Grande

Ariana Grande s-a întors deja în studio.

Superstarul pop a postat o fotografie enigmatică din "locul ei fericit", studioul, la doar două luni după lansarea celui mai recent album de succes, "Eternal Sunshine".

Acompaniind o simplă legendă, "fericită", la o fotografie alb-negru a pupitrului de mixaj, postată pe Instagram Story, Ariana a indicat revenirea ei în studio.

Întoarcerea cântăreței hitului 'We Can't Be Friends (Wait For Your Love)' în cabina de înregistrare - fără încă o confirmare oficială dacă este pentru mai multă muzică solo sau pentru contribuțiile sale la filmul 'Wicked' - vine după ce recent a celebrat locul bunicii sale în istorie, după ce a devenit cea mai în vârstă persoană care a înregistrat un hit în topul Billboard Hot 100.

Ariana a listat-o pe "Nonna" Majorie Grande ca fiind cântăreață și compozitoare pentru piesa 'Ordinary Things' de pe LP, iar Majorie a intrat în istorie atunci când melodia a urcat pe locul 55 în clasament.

Cântăreața și actrița în vârstă de 30 de ani - care urmează să joace rolul Glindei în adaptarea cinematografică în două părți a musicalului "Wicked" - a împărtășit o fotografie cu Majorie pozând cu o placă comemorativă care marchează realizarea sa. Ariana Grande a scris o legendă pe Instagram: "Sărbătorind-o pe singura și unica, cea mai frumoasă Nonna, care acum a intrat în istorie pentru că este cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată în @billboard Hot100. Te iubim și îți mulțumim".

Această realizare a făcut-o pe Majorie cea mai în vârstă persoană care a apărut vreodată în clasamentul Billboard Hot 100 de la înființarea sa în 1958. Ea a depășit un record stabilit anterior de regretatul compozitor Fred Stobaugh, care avea 96 de ani când cântecul său "Oh Sweet Lorraine" a intrat pe locul 42 în Hot 100, în 2013. Stobaugh a decedat trei ani mai târziu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel