Ariana Grande explică schimbarea radicală a vocii după un videoclip viral

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Ariana Grande / Sursa: flickr.com
Ariana Grande / Sursa: flickr.com

Ariana Grande a decis să clarifice situația după ce un videoclip cu ea a devenit viral pe rețelele de socializare, arătând o schimbare radicală a vocii sale în câteva secunde.

Vedeta filmului „Wicked” a fost recent intervievată de Podcrushed. În videoclipul de pe TikTok, Grande începe să vorbească cu o voce mai profundă și brusc trece la o voce mai înaltă, scrie Deadline.

Explicația Arianei Grande

De la postarea videoclipului, acesta a acumulat peste 5 milioane de vizualizări și a ajuns la Grande, care a răspuns cu o explicație despre motivul schimbării bruște a vocii.

„Obișnuință (vorbind așa de doi ani) și, de asemenea, sănătatea vocală,” a răspuns Grande. „Îmi schimb intenționat plasarea vocală (înalt/jos) des, în funcție de cât de mult cânt. Am făcut întotdeauna asta. Pa!”

Un an aglomerat pentru Ariana Grande

Grande a avut un an plin. Cântăreața și-a lansat recent ultimul album de studio, intitulat „Eternal Sunshine”, despre care a spus că a fost realizat în timpul grevelor de la Hollywood.

„Nu am planificat să fac muzică acum. Nu aveam scopul de a face un album,” a spus Grande la Zach Sang Show. „De fapt, eram foarte împotriva ideii de a lansa muzică până după „Wicked”, fie ambele părți, fie doar una. Nu eram sigură cum m-aș simți.”

Procesul creativ

Cu toate acestea, după câteva sesiuni în studio cu Max Martin, piesele au început să curgă, iar până acum a lansat trei single-uri, inclusiv „Yes, And?”, „We Can’t Be Friends” și „The Boy Is Mine”.

„Totul a început să curgă de la sine, și după prima noastră săptămână împreună, am continuat să vin la studio în fiecare zi de una singură, și totul a continuat să se întâmple în mod organic, așa că am decis să reacționez și să ascult asta, și m-am gândit că poate ar trebui să fie împărtășit așa.”

Proiectele viitoare

Mai târziu în acest an, Grande va juca alături de Cynthia Erivo în adaptarea cinematografică a musicalului „Wicked”, în care va interpreta rolul Glindei. Filmul, regizat de Jon M. Chu, va fi lansat în cinematografe pe 27 noiembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel