Ariana Grande dezvăluie teaserul videoclipului pentru „The Boy Is Mine”

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Ariana Grande
Sursa: captură Youtube Ariana Grande

Ariana Grande le oferă fanilor o privire rapidă asupra videoclipului pentru single-ul „The Boy Is Mine”, dezvăluind totodată data lansării.

Cântăreața albumului „Eternal Sunshine” a postat pe Instagram un teaser extrem de scurt, dar captivant, potrivit Billboard.

„Meow,” a scris Grande în dreptul videoclipului care arată un actor necunoscut punând jos un pahar, apoi umplând o chiuvetă cu o găleată de gheață în care își bagă fața. Între timp, o mână purtând o mănușă cu gheare se strecoară pe cadrul ușii din apropiere. Înainte ca privitorul să poată vedea cine sau ce este în spatele acelei uși, titlul videoclipului și data lansării apar pe ecran.

Acum o săptămână, Grande a încărcat pe Instagram câteva fotografii despre care fanii speculează că ar fi de pe platourile de filmare ale unui videoclip viitor. În imagini, ea poartă o bandă cu urechi de pisică și are inimioare cu inscripțiile „DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ” și „FII AL MEU” lipite pe perete lângă un portret pictat, dezvăluindu-se doar partea de jos a subiectului portretului, de la buza inferioară până la umeri. Fotografiile nu aveau nicio descriere.

Regizorul Christian Breslauer, care a lucrat la videoclipurile pentru piesele „Yes, And?” și „We Can’t Be Friends (Wait for Your Love)” de pe albumul „Eternal Sunshine” al Arianei a comentat teaserul postat luni de aceasta și a distribuit fragmentul video și pe propriul cont de Instagram. „Pregătiți floricele, luați loc”, a scris Breslauer la postarea vedetei pop.

În timp ce Grande se pregătește să lanseze „The Boy Is Mine”, single-ul actual „We Can’t Be Friends” se află pe locul 1 în clasamentul Billboard Pop Airplay (datând din 25 mai). Clasamentul Pop Airplay, care a început în octombrie 1992, clasifică melodiile în funcție de difuzările săptămânale pe 150 de posturi de radio mainstream monitorizate de Mediabase.

Puteți urmări teaserul pentru mult așteptatul videoclip „The Boy Is Mine” mai jos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel