Ariana Grande ar fi „cea mai sinceră persoană” din lume, potrivit unui prieten apropiat

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Ariana Grande
Sursa: captură Youtube Ariana Grande

Troye Sivan, artistul cunoscut pentru hitul „Rush”, și Ariana Grande, artista din spatele hitului „We Can’t Be Friends (Wait For Your Love)”, sunt prieteni apropiați și au lansat deja două piese împreună, „Supernatural” și „Dance To This”. De asemenea, Troye a apărut în videoclipul „Thank U, Next” al Arianei.

Într-un videoclip filmat pentru petrecerea Magnum de la Cannes, parte a campaniei „Wherever Pleasure Takes You”, Troye a declarat: „Îmi doresc să colaborez cu Ariana Grande pentru tot restul vieții… Cred că este o colaborare de vis”, potrivit Music News.

Troye a mai lăudat-o și anterior pe Ariana, numind-o „cea mai sinceră persoană” pe care a întâlnit-o vreodată. Astfel, într-un articol pentru revista TIME, Troye a spus: „Chiar și prin cele mai nebune furtuni și vârtejuri pe care mi le pot imagina, Ariana Grande rămâne cea mai sinceră persoană pe care am întâlnit-o. Mereu am crezut că lumea are nevoie de emoții reale și autentice – fie ele tristețe, empatie, generozitate, rezistență, putere – și cred că acesta este exact motivul pentru care lumea se îndrăgostește din ce în ce mai tare de Ariana”.

„Sunt recunoscător să o numesc prietenă și să fiu inspirat de acea reziliență, dragoste, grijă și inimă pe care le are”, a conchis acesta.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel