Minoră de 15 ani, căzută de la etaj și transportată în stare gravă la spital

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels

O femeie a ajuns de urgență la spital după ce a căzut de la etaj. 

UPDATE: Persoana care a căzut de la etajul al treilea al unui imobil din municipiul Piteşti, marţi seară, este o minoră în vârstă de 15 ani, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, scrie Agerpres. Poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi despre incident printr-un apel la 112.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările preliminare, efectuate de poliţişti, s-a stabilit că fata, o minoră de 15 ani, ar fi căzut de la etajul trei al unui bloc", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

"Se continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun", se mai menţionează în comunicat.

- Știrea inițială -

O femeie care a căzut, marţi seară, de la etajul unui imobil din municipiul Piteşti a fost transportată în stare gravă la spital, scrie Agerpres. 

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, victima a fost găsită semiconştientă şi a fost preluată de o ambulanţă.

"Poliţiştii se deplasează la faţa locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", precizează IPJ Argeş.

CITEȘTE ȘI: Sălaj: Locatarii unui bloc din Zalău, evacuaţi în urma unor scurgeri de gaz

Locatarii unui bloc din Zalău au fost evacuaţi, marţi, din apartamente, după ce într-una din locuinţe s-a semnalat miros de gaz, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui echipaj al distribuitorului de gaz.

Potrivit datelor furnizate Agerpres de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi, mirosul de gaz a fost semnalat într-un apartament dintr-un imobil situat pe Aleea Năzuinţei din municipiul Zalău.

"Au fost evacuate toate persoanele din bloc - 17 persoane şi a fost oprită alimentarea cu gaz. La faţa locului este prezent un echipaj al distribuitorului de gaz, pentru remedierea defecţiunii", a precizat reprezentantul ISU Sălaj.

Locatarii se vor putea întoarce în apartamente după depistarea şi remedierea defecţiunii. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel