Arestat în cazul uciderii lui Tupac Shakur: Acuzatul Duane Davis a pledat nevinovat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Suspectul în uciderea lui Tupac Shakur dezvăluie detalii șocante: Am furnizat arma
Suspectul în uciderea lui Tupac Shakur dezvăluie detalii șocante: Am furnizat arma

Fostul lider de bandă, acuzat de implicare în uciderea lui Tupac Shakur cu 27 de ani în urmă, a pledat nevinovat joi la un tribunal din Las Vegas, conform rapoartelor AFP.

La vârsta de 60 de ani, fostul lider al bande South Side Compton Crips din Los Angeles a admis cu mult timp în urmă că a fost implicat în uciderea lui Tupac Shakur, care avea 25 de ani la acel moment. El a afirmat că a fost "comandantul" operațiunii de ucidere a lui Tupac și a lui Marion Knight, cunoscut sub numele de "Suge", șeful casei de discuri Death Row Records, în ceea ce el considera a fi o răzbunare pentru un atac asupra nepotului său."

Cu toate acestea, când a apărut în fața instanței din Las Vegas joi, Duane Davis a pledat "nevinovat" la acuzația de crimă. Conform legilor din Nevada, oricine contribuie sau participă la comiterea unei crime, chiar și indirect, poate fi acuzat de crimă.

Tupac Shakur, cunoscut pentru hiturile sale "Dear Mama", "California Love" și "Changes", era o personalitate de marcă în lumea muzicii rap la momentul morții sale. El era sub contract cu casa de discuri Death Row Records, care era asociată cu banda Mob Piru din Los Angeles, aflată în conflict prelungit cu banda South Side Compton Crips a lui Duane Davis. Procurorii au explicat că bănuiau de multă vreme că "Keefe D" era implicat în acest caz, dar nu dispuneau de suficiente dovezi pentru a-l acuza.

Dar totul a devenit mai clar când Davis, care era ultimul membru supravieţuitor al echipei din Cadillac-ul din care s-au tras focurile de armă, a publicat o autobiografie şi a vorbit despre crimă la televiziune.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel