Aplicaţia "Amiabila" va avea funcţii noi, începând din această lună

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Aplicația care vine în ajutorul șoferilor implicați în accidente, permite completarea în format electronic a formularului de constatare amiabilă. Mai mult, din această lună aplicația vine cu funcții noi.

Aplicația care digitalizează formularul de constatare amiabilă are peste 70.000 de utilizatori, iar numărul zilnic de oameni noi care se înregistrează depășește 300.

Pentru a veni și mai mult în ajutorul șoferilor, din această lună vor exista funcții noi pentru administrarea documentelor care trebuie să însoțească obligatoriu un mijloc de transport.

Utilizatorii aplicației vor primi alerte prin care vor fi notificați că urmează să expire ITP-ul, polița RCA sau rovinieta.

Aceste notificări pot veni pe telefonul mobil, printr-un SMS sau email. Aplicația este gratuită.

Amâni întâlniri şi lucruri de făcut? S-ar putea să ai probleme grave de sănătate

S-a demonstrat că cel puțin jumătate dintre studenții universitari amână la un nivel care este potențial dăunător pentru educația lor. Dar acesta poate să nu fie singurul rezultat negativ al amânării lucrurilor pentru o dată ulterioară. Procrastinarea poate afecta sănătatea.

Studiile au descoperit o legătură de impact între procrastinare și sănătatea precară. Este asociat cu niveluri mai ridicate de stres, stiluri de viață nesănătoase și întârzieri în a consulta un medic pentru problemele de sănătate.

Cu toate acestea, aceste studii nu ne pot spune direcția relației. Procrastinarea cauzează sănătatea fizică și mentală precară, deoarece oamenii amână, de pildă, să înceapă un nou regim de exerciții sau să consulte un medic pentru o problemă de sănătate.

Procrastinarea afectează sănătatea

Pentru a încerca să rezolve această enigmă, oamenii de știință au realizat un studiu longitudinal – adică un studiu care a urmărit oamenii pentru o perioadă de timp, făcând măsurători în diferite puncte ale studiului. Astfel, s-au recrutat 3.525 de studenți de la opt universități din Stockholm și li s-a cerut să completeze chestionare la fiecare trei luni, timp de un an.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel