Apă cu lămâie, bună, dar cu moderație: 4 efecte negative, dacă faci exces

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Toată lumea știe despre beneficiile consumului de apă cu lămâie. Și nu în zadar s-a scris atât de mult despre efectele acestui leac universal. Însă are și unele contraindicații.

Consumul zilnic de apă cu lămâie pe stomacul gol este unul dintre cele mai intens analizate și publicate în mediul virtual. Dar această băutură rapidă poate face și rău, nu doar bine.

Deși puteți sublinia numeroasele beneficii pe care le are de oferit, cum ar fi digestia îmbunătățită, respirația proaspătă și aportul de vitamina C, nu putem respinge faptul că totul este bun cu moderație. Așadar, dacă vrei să ai tot ce este mai bun din apă cu lămâie și să te bucuri de beneficiile acesteia fără nicio deteriorare, este important să o bei cu moderație.

Iată 4 motive pentru care ar trebui să bei apă cu lămâie cu moderație.

Poate să provoace carii dentare

Consumul zilnic de apă cu lămâie poate provoca deteriorarea smalțului dentar și, de asemenea, poate să provoace carii. Motivul este acidul prezent în sucul de lămâie.

Poate provoca greață și arsuri la stomac

Dacă bei prea multă apă cu lămâie poate provoca arsuri la stomac și greață. Este din nou din cauza prezenței acizilor în lămâie.

Poate deranja stomacul

Apa cu lămâie, dacă este luată în cantități mari și pentru prea mult timp, se poate dovedi a fi dură pentru stomac. Vă poate deranja stomacul și poate chiar agrava complicațiile gastro-intestinale, dacă există.

Citește mai departe pe DC Medical

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel