Anularea Galei MTV Music Awards 2023. Care a fost motivul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Ceremonia de acordare a premiilor MTV Europe Music Awards din acest an a fost anulată din cauza "evenimentelor violente la nivel global" legate de conflictul dintre Israel și Hamas.

Ceremonia trebuia să aibă loc la Paris, la centrul expozițional Paris Nord Villepinte, pe data de 5 noiembrie. Printre nominalizați se regăseau artiști precum Taylor Swift, Nicki Minaj și Olivia Rodrigo, conform informațiilor de la NME.

La începutul acestei luni, pe data de 7 octombrie, a avut loc un atac lansat de Hamas în sudul Israelului, la primele ore ale dimineții, ceea ce a dus la escaladarea conflictului dintre Israel și Hamas.

2. -imagine fara descriere- (mtv_86246400.jpg)

„Având în vedere evoluția evenimentelor mondiale extrem de violente, am decis să nu mergem mai departe cu MTV EMAs 2023, din precauție pentru miile de angajați, membri ai echipei, artiști, fani și parteneri care călătoresc din toate colțurile lumii pentru a da viață spectacolului”, a anunțat decizia, un purtător de cuvânt al Paramount, care deține MTV.

„MTV EMAs sunt o celebrare anuală a muzicii globale. În timp ce urmărim cum evenimentele devastatoare din Israel și Gaza continuă să se desfășoare, acesta nu pare a fi un moment pentru o sărbătoare globală. Cu mii de vieți deja pierdute, este un moment de doliu”, a adaugat purtătorul de cuvânt.

Deși ceremonia a fost anulată, votul va continua, iar câștigătorii își vor primi în continuare premiile. Organizatorii spun că intenționează să reporgrameze evenimentul în noiembrie 2024.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel