Anul 2022. DEZASTRU sau FERICIRE? Află ce o să se întâmple

Mara Ivan |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Profeții care nu anunță nimic bun
Profeții care nu anunță nimic bun

Baba Vanga, "ghicitoarea viitorului" de origine bulgară, a uimit lumea cu previziunile sale anuale, care au continuat mult timp după moartea sa, dar viziunile sale pentru 2022 nu sunt o lectură plăcută.

La fel ca Nostradamus, un alt profet celebru este Baba Vanga, o femeie născută în Bulgaria în 1911. Ea a orbit la vârsta de 12 ani și, de atunci, a început să aibă viziuni despre viitor. Se crede că predicțiile ei sunt destul de exacte. Ea a prezis multe evenimente până când a murit în 1996. 

Deoarece nu putea să scrie, majoritatea profețiilor ei au fost spuse din gură în gură. Printre cele mai faimoase profeții ale ei se numără atacurile teroriste din 11 septembrie și tsunami-ul din Indonezia din 2004.

Șase previziuni ale lui Baba Vanga pentru 2022

Cutremure și tsunami

Când vorbim despre predicțiile lumii, se pare că dezastrele naturale sunt mereu prezente. Baba Vanga a prezis că, în 2022, vor exista "episoade intense de inundații" în mai multe țări asiatice și în Australia. 

O altă pandemie....

Potrivit bulgaroaicei, în 2022, o echipă de cercetători ar urma să descopere un virus letal în Siberia care era, până acum, înghețat. Și, bineînțeles, datorită schimbărilor climatice, virusul ar urma să fie eliberat și să afecteze întreaga planetă. 

Apa potabilă va fi rară 

Baba Vanga a prezis că anul viitor multe orașe vor fi afectate de o penurie de apă potabilă. Astfel, acest lucru va avea consecințe ....

Citește mai departe pe DCBusiness

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel