Antonia. MOTIVUL pentru care nu mai apare la televizor: Am explicat de nenumărate ori. Ei sunt CAUZA

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Antonia, Instagram
Sursa foto: Antonia, Instagram

Antonia a vorbit despre motivele pentru care a refuzat să mai apară la televizor în ultimul timp.

Antonia a dezvăluit motivul pentru care, în ultima perioadă, a refuzat să mai apară pe micile ecrane. Vedeta spune că a dezvoltat o stare de anxietate și se teme foarte mult să nu greșească din cauza faptului că a fost, în multe ocazii, victima bullying-ului. Vedeta a avut parte de astfel de manifestări chiar dacă a explicat în repetate rânduri care este motivul pentru care mai face greșeli de vorbire.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. ‘Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba’. Ei sunt motivul pentru care să nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși”, a scris Antonia pe Instagram, potrivit Elle.

"Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate"

Vedeta spune că s-a săturat să fie jignită și catalogată greșit, de fiecare dată când greșește. Aceasta s-a arătat a fi foarte dezamăgită de răutatea oamenilor, care nu știu decât să-i adreseze cuvinte urâte. Tocmai din acest motiv, Antonia refuză să-și mai facă publice opiniile.

„Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu bullied. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simplu om. Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândească: ‘Aha, i-am spus-o. Proasta'”, a mai spus vedeta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel