Ansamblul Hecenii din Moldova a obţinut locul 3 la "Românii au Talent"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Președinta Maia Sandu: "Ați făcut Moldova mândră!"

Ansamblul Hecenii din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei, a ocupat locul trei în cadrul show-ului de televiziune "Românii au Talent", aducând o mare bucurie și mândrie Republicii Moldova. Performanța lor remarcabilă a fost recompensată cu un premiu de 10.000 de euro.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a felicitat public ansamblul printr-o postare pe rețelele de socializare. "Felicitări, Hecenii, pentru bucuria pe care ați adus-o tuturor moldovenilor! Ați făcut Moldova mândră!", a scris aceasta pe Facebook, subliniind astfel importanța succesului obținut de tinerii artiști din Heciul Nou.

Marele premiu al serii, în valoare de 120.000 de euro, a fost câștigat de Cristian Ciaușu, iar locul al doilea a fost ocupat de Ana Nuță, care a primit un premiu de 20.000 de euro.

Ansamblul Hecenii a impresionat atât juriul, cât și publicul cu prestația lor, demonstrând talentul și pasiunea care îi animă. Participarea și succesul lor la "Românii au Talent" reprezintă o realizare deosebită pentru comunitatea din Heciul Nou și pentru întreaga țară.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel