Anna Lesko, val de critici la ultima postare de pe Instagram

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Anna Lesko, val de critici la ultima postare de pe Instagram
Anna Lesko, val de critici la ultima postare de pe Instagram

Anna Lesko este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online. Cântăreața originară din Republica Moldova are aproape jumătate de milion de adepți pe contul său de Instagram, care nu scapă din vedere nicio postare. 

Cu toate acestea, pe lângă miile de complimente, artista are și câțiva cârcotași printre urmăritorii ei. Recent, la ultima sa postare, Anna a primit un val de critici după ce s-a filmat într-o rochie lungă, vaporoasă, și pantofi cu toc, mergând pe străzile din Italia. 

Se pare că videoclipul vedetei, care se voia a fi unul îndrăzneț și seducător, i-a făcut pe fani să o judece pe frumoasa cântăreața. Comentatorii s-au legat atât de modul în care a mers artista cu pantofii cu toc, cât și de montajul clipului video: „Arată super dubios clipul cu melodia indisponibilă”/ „Cineva să sune 112, avem o femeie debusolată pe străzi”/ „Ce bine mergi pe tocuri”/ „Ce mers penibil”. 

Secretele Annei Lesko pentru o siluetă fără cusur: sport și alimentație sănătoasă

Anna Lesko reușește să facă furori cu aparițiile sexy, însă ea susține că nu este adepta dietelor drastice. Din când în când, însă, urmează o dietă de detoxifiere. De asemenea, a renunțat la pâine, dulciuri și la alimentele prăjite, deși gătește aproape în fiecare zi.

„Pâine nu mănânc de foarte mulți ani.(…) Mănânc aproape orice, dar încerc să nu amestec. Mănânc tot ce e verde: broccoli, sparanghel, fenicul. Mănânc foarte multe chestii bogate în toate cele și multe ciorbe. Mai puțin prăjeală și foarte mult pește. Acesta nu se numește regim, e un mod de viață sănătos. Dulciurile nu prea-mi plac și ăsta cred ca este un plus pentru mine. Mănânc și fasole verde, mazăre, năut, linte”, declara Anna Lesko în cadrul unui interviu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

 

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel