ANM: Intensificări ale vântului în localităţi din acest județ

Mara Ivan |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Să știți la ce trebuie să vă așteptați
Să știți la ce trebuie să vă așteptați

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o avertizare nowcasting Cod galben de vânt, valabilă pentru mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin, pe parcursul următoarelor ore.

Conform prognozei de specialitate, până la ora 12:00, în localităţile: Moldova Nouă, Oraviţa, Anina, Bozovici, Pojejena, Sicheviţa, Răcăşdia, Grădinari, Sasca Montană, Lăpuşnicu Mare, Dalboşeţ, Coronini, Ticvaniu Mare, Ciclova Română, Gârnic, Şopotu Nou, Vărădia, Socol, Berlişte, Cărbunari, Naidăş, Vrani, Ciuchici, Ciudanoviţa şi Goruia; se vor semnala, temporar intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55 - 60 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în următorul interval de timp, mai precis până pe 8 mari, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice în aproape toate regiunile ţării, cu maxime de 24 de grade Celsius şi minime de zero grade, în timp ce probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în prima parte a intervalului.

Citește și PROGNOZA pentru MINIVACANȚA de 1 Mai. Temperaturi ridicate în toată țara

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel