Anitta și lupta cu o boală misterioasă: „Am crezut că mor“

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Anitta
Sursa: captură Youtube Anitta

Anitta, cântăreața braziliană de succes, a dezvăluit recent că a trecut printr-o perioadă extrem de grea în timp ce își înregistra cel de-al șaselea album.

În cadrul emisiunii Today, Anitta a povestit despre o boală misterioasă care a ținut-o imobilizată la spital timp de cinci luni în 2022. „Eram extrem de bolnavă, fizic nu puteam să muncesc”, a spus artista, pe numele real Larissa de Macedo Machado. „Nu luasem nicio pauză în atâția ani. A fost un semnal de alarmă puternic, corpul meu nu mai putea face multe dintre lucrurile care îmi plăceau din cauza sănătății precare. A trebuit să îmi iau timp pentru a mă îngriji”, a mai precizat artista, potrivit Music News.

Lupta cu boala a fost atât de grea încât Anitta a mărturisit: „Mă gândeam că mor. Voiam să las în urmă un album de care să fiu mândră, în caz că se întâmplă asta. Pierdusem prea mult timp încercând să ating obiective, să mulțumesc pe toată lumea și să am succes”.

Din fericire, Anitta și-a revenit complet și nu a primit niciodată un diagnostic clar pentru afecțiunea misterioasă. În prezent, artista se află în turneu nord-american cu „Baile Funk Experience Tour”.

Anitta a scris deja istorie, devenind anul acesta prima artistă braziliană cu 35 de milioane de ascultători lunari pe Spotify. Ascensiunea ei a început în 2013 cu hitul „Show das Poderosas”, care a cucerit topurile din Brazilia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel