Angelina Jolie s-a mutat la Budapesta

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Actrița americană Angelina Jolie, câștigătoare a trei premii Oscar și Globul de Aur, se mută în Ungaria.

Angelina Jolie va interpreta rolul legendarei soliste de operă Maria Callas în noul film biografic "Maria", în regia chilianului Pablo Larraín . În ultimii ani, ea a apărut în presă aproape exclusiv din cauza divorțului său de Brad Pitt, dar acum accentul este din nou pus pe ea.

Ultima dată când Angelina Jolie a fost în Ungaria a fost în 2010, când a regizat primul său film, Blood and Honey. După 13 ani, ea se întoarce în Ungaria pentru a realiza un film despre celebra cântăreață de operă Maria Callas, cunoscută în întreaga lume. Cum cel mai frumos teatru de operă din lume se află la Budapesta, locația este perfectă pentru un film despre succesul de scenă al cântăreței.

Noul film al cineastului chilian "va explora viaţa legendarei şi controversatei soliste de operă, ce este deseori descrisă drept prima divă".

"Maria" este o producţie independentă iar filmările se vor desfăşura timp de peste 8 săptămâni la Paris, în Grecia, la Budapesta şi la Milano. Scenariul, ce a fost finalizat înainte de greva scenariştilor de la Hollywood, este semnat de Steven Knight cu care regizorul Pablo Larrain a colaborat la pelicula "Spencer".

Alături de Angelina Jolie, din distribuţie vor mai face parte Pierfrancesco Favino ("Adagio"), Alba Rohrwacher ("La Chimera"), Haluk Bilginer ("Winter Sleep"), Kodi Smit-McPhee ("The Power of the Dog") şi Valeria Golino ("Portrait of a Lady on Fire").

"Sunt incredivbil de emoţionat să încep producţia la 'Maria', producţie care sper că va aduce remarcabila viaţă a Mariei Callas în faţa audienţelor din întreaga lume, datorită scenariul magnific scris de Steven Knight, datorită muncii depuse de întreaga distribuţie şi echipă de filmare şi, în special, muncii extraordinare depuse de Angelina Jolie şi modului în care s-a pregătit pentru rol", a declarat Pablo Larraín într-un comunicat.

Costumele purtate de Angelina Jolie în film sunt bazate pe costumele reale purtate de Maria Callas, printre care şi haine de blană din colecţia de arhivă Massimo Cantini Parrini, după consultări cu PETA pentru a nu folosi blănuri noi

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel