Andrei Baciu se va ocupa de campania de VACCINARE. Valeriu Gheorghiță, numit manager la spitalul SRI

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Valeriu Gheorghiță a plecat în funcția de manager al spitalului SRI.

Valeriu Gheorghiţă a fost înlocuit cu Andrei Baciu la conducerea Comitetului Național de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19.

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost numit în fruntea Comitetului de Coordonare a Vaccinării prin decizia premierului Nicolae Ciucă.

„Parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă Prof. Dr. Agrippa Ionescu deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume”, a transmis Valeriu Gheorghiță.

Fostul coordonator al campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din România a fost numit manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”. Acesta anunță că astfel intră în echipa medicală a Serviciului Român de Informații, scrie mediafax.

Valeriu Gheorghiță a anunțat prin intermediul unui mesaj că începând de marți face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”.

Noul manager al spitalului SRI a vorbit și despre perioada în care a coordonat campania de vaccinare.

„Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: buna-credință, transparența, onestitatea, echilibrul, deschiderea spre dialog și comunicare cu toți cei implicați în implementarea strategiei de vaccinare, empatie și înțelegere față de ezitările și preocupările oamenilor. Implementarea unui proces de vaccinare la scară largă, branșat pe specificul și cultura comunităților, a însemnat mai mult decât o provocare, a fost în mod real un proces continuu de cunoaștere, și identificare a problemelor, dar mai ales de găsirea soluțiilor practice și eficiente! În ultimă instanță ne-am dorit să eliminăm cât mai multe bariere birocratice și logistice, iar populația să aibă acces simplu la vaccinare”, a adăugat Valeriu Gheorghiță.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel