Andreea Tonciu, dezvăluiri despre SURVIVOR 2022, după eliminarea din competiție: „Nu am avut mai nimic de mâncare”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Andreea Tonciu, foto Instagram
Andreea Tonciu, foto Instagram

Andreea Tonciu a revenit în România, după ce a fost eliminată din competiția Survivor.

Andreea Tonciu a fost eliminată din competiția Survivor România, în ediția de marți. 

„Tristă, cel mai mult m-am atașat de Otilia, a fost lângă mine mereu. Îmi pare rău că o las singură aici, dar știu că se va descurca. Vreau să le cer scuze colegilor mei, dacă le-am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus. Vă voi aștepta acasă pe toți, sper că vom avea o prietenie frumoasă. Vă mulțumesc pentru tot”, a mărturisit Andreea Tonciu, în lacrimi, imediat după eliminare.


Andreea Tonciu s-a întors în România și, deși este tristă că a fost eliminată, vedeta e fericită că ăși poate strînge în brațe fetița. Aceasta spune că de fiica ei i-a fost cel mai dor, pe toată durata concursului.
 „Mai este nevoie să răspund? De fetița mea, de Rebe… Doamne, am simțit că nu mai pot de dorul ei. Mă gândeam cum doarme, dacă mănâncă, dacă se simte bine… În fiecare moment îmi zbura gândul doar la ea”, a declarat Andreea Tonciu pentru click.

Vedeta spune că experiența de la Survivor a fost cea mai grea din viața ei. Atât probele, cât și condițiile de viață din junglă, au copleșit-o pe fosta asistentă TV. 

„A fost cea mai grea experiență pe care am avut-o până la acest moment. Tot ceea ce ați văzut și vedeți la TV este real, iar asta este incredibil. De la lipsa hranei la dormitul pe insulă, de la jocurile dificile la momentele când aveam discuții interminabile între noi, le-am trăit pe toate”, a mai povestit vedeta.

Deși nu i-a fost ușor, Andreea spune că este mândră de prestația ei și nu regretă nimic, nici măcar lipsa hranei, care i-a schimbat silueta. 

„Și am rămas aceeași Andreea care nu a tăcut când a avut ceva de spus sau care a știut să spună atunci când nu a mai putut. Am slăbit, deoarece nu am avut mai nimic de mâncare. Știți că nu a fost o perioadă ușoară pentru Faimoși. Dar, mai departe de kilogramele în minus, experiența asta m-a învățat foarte multe despre mine”, a mai spus modelul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel