Andreea Marin nu concepe să se mute din România: Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări...

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Andreea Marin, foto Instagram
Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin spune că a avut nenumărate ocazii de a se stabili în străinătate, însă a refuzat. 

Andreea Marin se află, în aceste zile, în Portugalia, în interes de serviciu. Deși este absolut fascinată de locurile descoperite acolo, vedeta spune că abia așteaptă să revină acasă. 

Fosta prezentatoare Tv nu poate sta departe de țară prea mult și spune că nici nu se vede mutată în străinătate, deși a avut mai multe ocazii. 

„Bună dimineața, prețuiește viața! Avantajul muncii mele e că nu are granițe și uneori ajung să filmez în colțuri de lume unde soarele și culorile îmi inundă mintea și sufletul, din zori până la asfințit. Iubesc lumina, sunt ca o floare a soarelui care o caută mereu, mă inspiră, îmi dă energie creativă, bucurie de a trăi. Portugalia e locul meu de muncă și azi, sunt fericită că de această dată există puțin timp și pentru a îmbina plăcutul cu utilul și lucrul devine mult mai plăcut așa, când există această balanță, dar se întâmplă rar să le pot îmbina, de obicei, e doar muncă, zi lumină. Oricum ar fi, mie mi-e mereu dor de casă și revin imediat ce termin ce am de făcut, întotdeauna caut să reduc timpul în care lipsesc de lângă cei dragi, ce nu-mi sunt alături.

Așa că număr orele până când ajung din nou la vremea noastră capricioasă, prefer să fiu acolo, oricât de frumos ar fi în alte locuri din lume, recunosc. Am avut atâtea ocazii să plec peste hotare, să devin cetățean al altei țări... Nu din patriotism, ci din cauza unui dor care mă mistuie mereu, eu simt că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Viiiin!!!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

Andreea Marin: „Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață”

Andreea Marin a fost invitată la Interviurile Spectacola și DC News, unde a vorbit despre viziunea ei despre viață.


„Crezi în destin sau crezi că mai degrabă că norocul ți-l faci cu mâna ta?”, a întrebat-o Georgiana Ioniță, gazda emisiunii. 

„Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu îmi dă liberul arbitru. Mă deranjează ideea asta. Da, cred în destin în sensul că, mă rog, și zodiile astea nu sunt chiar degeaba. Anumite trăsături ne sunt dăruite de la naștere.

Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să îmi aducă aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Nu cred că există cineva rațional care să poată gândi în felul ăsta. 

'destinul mi-a scris liniile vieții și eu nu am nimic de făcut că oricum nu pot schimba'. Eu cred că e o greșeală să gândești așa”, a mai spus Andreea Marin pentru Spectacola și DC News. 

Te consideri un om norocos?

„Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta.  A trebui să muncesc uneori de trei ori mai mult decât alții pentru a obține același lucru. În alte cazuri, însă,  am avut un simț, am avut o Intuiție”, a mai spus vedeta. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel