Andreea Marin, mândră de reuşita fiicei sale: Violeta s-a calificat la faza de peste hotare

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 09 ian 2023, 10:26 | Categorie: Știri
Andreea Marin, mândră de reuşita fiicei sale: Violeta s-a calificat la faza de peste hotare
Andreea Marin, mândră de reuşita fiicei sale: Violeta s-a calificat la faza de peste hotare

Andreea Marin spune că fiica ei, Violeta, i-a făcut de curând o mare bucurie. Surpriza este cu atât mai mare cu cât vedeta TV apreciază, cu adevărat, cultura.

"Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală.

Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri", a spus Andreea Marin.

Prezentatoarea TV mai mărturisește că realizările fiicei sale şi a lui Ştefan Bănică Jr. o fac să își amintească și mai mult de cel mai important lucru care s-a petrecut în viața ei: naşterea copilei.

"Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. 

Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate.

Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru", a mai spus Andreea Marin, potrivit fanatik.ro.

Globurile de Aur 2023. Lista completă a nominalizărilor

Asociația Presei Străine de la Hollywood a anunțat prezentatorii ediției cu numărul 80 a Globurilor de Aur, ceremonie care va avea loc anul acesta pe 10 ianuarie.

Pe lista artiștilor care vor oferi premii se numără nume foarte cunoscute precum Quentin Tarantino, Ana de Armas, aflată și ea pe lista nominalizaților pentru rolul lui Marylin Monroe din filmul „Blonde”, Jamie Lee Curtis și Billy Porter. Vor mai prezenta și Colman Domingo, Natasha Lyonne, Michaela Jaé Rodriguez, Niecy Nash-Betts, Ana Gasteyer și Tracy Morgan.

În urmă cu 3 săptămâni, organizatorii evenimentului anunțau lista nominalizărilor pentru ediția din 2023. În sală se vor afla și artiști care au contribuit la coloana sonoră a mai multor producții cinematografice, printre care Lady Gaga, nominalizată pentru piesa „Hold My Hand” din filmul „Top Gun: Maverick, Rihanna cu „Lift Me Up” pentru  „Black Panther: Wakanda Forever”, dar și Taylor Swift cu melodia „Carolina” care se aude în filmul „Where the Crawdads Sing”.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite