Andreea Marin, LECȚIA pe care i-a oferit-o fiicei sale: „I-am spus o povestioară despre tatăl meu”

Autorul articolului: Georgiana Ionita |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Andreea Marin, foto Instagram
Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care consideră că i-a oferit-o fiicei sale. 

Andreea Marin a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News, acolo unde a vorbit despre copilăria sa, despre lucrurile pe care le-a învățat de la tatăl său și despre cum a ajuns să creadă, cu tărie, că „Nu există nu se poate”.


Vedeta și-a pierdut mama când avea doar 9 ani. Tot acela a fost momentul în care a fost forțată să se maturizeze și să învețe cum să-și poarte de grijă. Tatăl ei a fost cel care a susținut-o în viață, și cel care a i-a înrădăcinat câteva principii solide. 


„Nu există nu se poate” este motto-ul meu în viață, de fapt. Am moștenit aceste vorbe de la tatăl meu. Cred că nici nu își dădea seama. El nu spunea cu o anumită intenție vorbele astea. Îi intraseră în sânge. Era genul de om puternic, în aparență cel puțin, căci era și un om sensibil, în egală măsură.  Era genul de om pentru care, întradevăr, nu exista nu se poate. El nu își dădea o altă variantă. 

Și dacă nu găsea soluția azi, trebuia să găsească o altă soluție pentru mâine. Îmi amintesc de copilărie, de tinerețe, îmi tot spunea, atunci când eu mă plângeam, că toți ne mai plângem din când în când, că nu ne iese una, că nu ne iese alta: 'nu, nu există nu se poate! Nu ai pus destulă voință, nu ai pus destulă imaginație în ceea ce ai de îndeplinit. Cineva care se opune e un test al vieții. Ce ai vrea, ca totul să se așeze în calea ta și să nu ai nimic de luptat  să obții ceva bun în viață'.

Cumva, mă forța, în sensul bun al cuvântului să cauți soluții. Mereu altele, până când asta mi-a intrat în sânge și a devenit un exercițiu atât de des făcut, încât pur și simplu așa am devenit eu ca persoană”, a declarat Andreea în interviul de la Spectacola și DC News. 

Lecția pe care i-a oferit-o fiicei sale

Violeta, fiica Andreei Marin, este acum adolescentă și primește de la mama sa aceleași sfaturi pe care și aceasta le-a primit de la părintele ei. 

„Chiar zilele trecute i-am spus o povestioară despre tatăl meu și despre ceea ce vorbeam noi când eu eram ca ea. Și lecția de viață era despre modestie. Despre faptul că într-un moment sau altul al vieții, poate să mi se pară că avem totul, că suntem tineri, că suntem frumoși, calea noastră este pavată cu tot ce e mai bun. Ei bine, mâine lucrurile se pot schimba. Și atunci, modestia, să fim la locul nostru, cred că sunt valori care nu trebuie să cunoască alterare în timp.”, a mai dezvăluit vedeta. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel