Andreea Marin: În primele 3 luni de "Surprize, Surprize" n-am fost plătită

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Andreea Marin: În primele 3 luni de "Surprize, Surprize" n-am fost plătită
Andreea Marin: În primele 3 luni de "Surprize, Surprize" n-am fost plătită

Andreea Marin a făcut noi dezvăluiri în podcast-ul lui Horia Brenciu.

"Nu e un secret, în primele 3 luni n-am fost plătită, nu doar eu, toți cei care eram în echipă. Ni s-a spus: "N-aveți voi banii să plătiți câtă școală o să învățați aici, de la mine în primele 3 luni. După 3 luni rămâne numai cine merită cu adevărat.", în ziua de astăzi tinerii noștri se duc și cer și pe mama și pe tata de la primul pas pe care îl fac în biroul în care sunt intervievați și d-aia nu ajung ei prea departe, pentru că ei nu știu că performanța nu se atinge așa.

Performanța înseamnă să începi din genunchi, să speli pe jos, să dai cu mătura, sp le faci pe toate, să le înveți, ca apoi să știi când vei fi tu mare ce să ceri fiecăruia și să respecți munca. Veneam prima și plecam ultima de la redacție, iubeam ceea ce făceam, se vedea entuziasmul meu chiar dacă nu eram plătită și nu eram nici o persoană bogată, dar cea mai prețioasă resursă pe care o aveam era această dorință de a reuși", a declarat Andreea Marin.

Andreea Violeta Marin este o jurnalistă și prezentatoare de televiziune din România, moderatoare a emisiunii Surprize, surprize difuzată de canalul TVR 1 din 1999 până în 2007 (9 sezoane). 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel