Andreea Marin a dezvăluit ce obiect ține în dormitor. Puțini și-ar pune așa ceva în cameră

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Andreea Marin a dezvăluit ce obiect inedit ține în dormitor.  Nimeni nu se aștepta la așa ceva. 

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Vedeta a fost întotdeauna discretă când a venit vorba despre viața personală.

Cu toate astea, Andreea Marin a făcut recent câteva dezvăluiri inedite. Prezentatoarea TV  a dezvăluit de-a lungul timpului că este adepta  a tot ce este frumos, luxos, de calitate și de bun gust. Recent, vedeta și-a decorat casa după bunul plac. Mai mult decât atât, Andreea Marin și-a montat și un obiect inedit în dormitor. Ei bine, este vorba despre o cadă albă, cu inserții vintage aurii, unde aceasta se relaxează. 

”Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn.

Andreea Marin a mărturisit că a renovat două clădiri în același timp și este foarte mândră de rezultat. Totodată, vedeta a precizat că a lucrat cu oameni care și-au făcut treaba și totul a ieșit așa cum și-a dorit.

Citește mai departe pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel