Andreea Ibacka și Cabral își strigă copiii „Petunia” și  „Leagăn”. Care este explicația celor doi: ”Inspirația vine dintr-un...”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
sursa foto: Andreea Ibacka, Instagram
sursa foto: Andreea Ibacka, Instagram

Andreea Ibacka a dezvăluit motivul pentru care le-a pus copiilor aceste două apelative mai deosebite.

Andreea Ibacka și Cabral au una dintre cele mai frumoase și închegate familii din showbiz-ul românesc, rodul iubirii lor fiind reprezentat prin cei doi copii. Totuși, un detaliu observat de fani, căruia cei doi nu i-au oferit explicație până acum, este că cuplul celebru își strigă copii după apelativele „Petunia” și  „Leagăn”. În cadrul unui interviu, Andreea Ibacka a lămurit situația și a dezvăluit de unde au pornit aceste denumiri.

„Noi avem o cărticică pe care chiar o citeam la culcare, cu o gâscă pe nume Petunia. Dar inspirația vine dintr-un episod de stand-up comedy pe care l-am văzut și Petunia era o cățelușă. Să știi că povestea asta cu numele, pseudonimele lor și așa mai departe, n-a fost că am vrut noi să ne dăm interesanți, ci pur și simplu am căutat nume până în ultimul moment și am găsit foarte greu un nume care să se potrivească. În primul rând numele de familie este așa, mai ieșit din comun, și am zis noi că nu se potrivea cu orice nume românesc. Cu toate astea voiam să fie ceva suficient de simplu de scris și de citit în așa fel încât să nu-i greșească și prenumele și numele, că, na, Ibacka nu e chiar la prima mână”, a povestit Andreea Ibacka pentru EGO.ro.

Cum au ales cei doi numele copiilor

„Numele Namiko a apărut chiar după ce am născut. Adică eu am apucat să nasc și toată lumea evident mă felicita și eu dădeam mesaje înapoi cu: „s-a născut fetița”. Serios că nu am știut nici măcar noi până în ultima clipă cum o să o botezăm. Iar „Leagăn” a fost invenția lui Namiko pentru că așa a înțeles ea numele în momentul în care ne-am hotărât și l-am transmis. Noi i-am spus „Tazmanian” foarte multă vreme pentru că la ecografie era super agitat. Tiago cumva a fost alegerea mea, păstrată vreo câțiva ani pentru că era pregătită de la prima sarcină, atunci când am aflat că avem fetiță și am intrat în pană de inspirație”, a mai declarat amuzată actrița.

Ce spune Andreea Ibacka despre Namiko

Chiar dacă are un frate mai mic, care a captat toată atenția familiei, actrița spune că fata cea mare nu este geloasă. Cu toate acestea, Namiko are altă problemă.

„De geloasă, nu e geloasă, asta chiar nu a fost o situație în cazul nostru, dar i-am făcut acum trecerea la grădiniță, s-au deschis universuri noi, dar pe de altă parte le regretă pe cele vechi. Cu greu o conving dimineața să meargă la grădiniță, să rămână fără proteste acolo. Încă suntem în perioada de acomodare. Atât pentru ea, cât și pentru noi, pentru că este destul de traumatizant. O văd neliniștită în fiecare dimineață, deși după aceea primesc poze și video-uri de la educatoare că este foarte bine.”, a mai spus actrița.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel