Andreea Bănică, despre Costi Ioniță: O să-i mulțumesc mereu

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 24 ian 2023, 15:09 | Categorie: Social
Andreea Bănică, despre Costi Ioniță: O să-i mulțumesc mereu / Facebook
Andreea Bănică, despre Costi Ioniță: O să-i mulțumesc mereu / Facebook

Piesele de pe albumul de debut "Sexy" al trupei Exotic au fost compuse de Costi Ioniță și de colegul lui din trupa Valahia, Dorin Topală

Trupa Exotic au ajuns la Media Pro Music tot prin intermediul lui Costi Ioniță care le era și impresar. Ulterior acesta a început să neglijeze trupa de fete, iar cântărețele au considerat că nu-și mai merita banii.

Costi Ioniță percepea un comision de 25% din totalul încasărilor în condițiile în care procentul standard cerut de impresari era de 10%-20%.

După festivalul Mamaia 1999 trupa a decis să-l concedieze, iar presa de la vremea aceea a scris că impresarul chiar s-a răzbunat.

În cadrul emisiunii "40 de întrebări" Andreea Bănică a explicat cum a stat situația.

"Lucian mergea cu noi la evenimente, fiind iubitul meu își dorea să fie cât mai aproape de mine probabil de teama să nu mă piardă prea ușor. Atunci fetele văzând această situație, Costi Ioniță avea succes cu Valahia și mergeau foarte mult la evenimentele lor și nu mai făcea față, era mult stres, atunci au spus că ar fii ok ca Lucian să ne fie impresar, să se ocupe de noi, pentru că el avea toate contactele, toată lumea îl suna pe el, mergea peste tot cu noi, îi plăcea și lui asta. Claudia și Giulia au venit cu această propunere.

Noi i-am spus acest lucru, doleanțele noastre, nu a fost o despărțire urâtă de Costi Ioniță, am spus ceea ce ne doream mult, nu țin minte să se fi răzbunat, nu-l știu de om răzbunător, l-am văzut mereu un artist impecabil, un om cu idei fantastice. Costi Ioniță pentru mine este un talent, iar de câte ori o să am ocazia o să-i mulțumesc pentru mâna de ajutor de atunci", a declarat Andreea Bănică.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite