Andreea Bălan și-a oficializat relația cu Victor Cornea: „Sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram
Sursa foto: Andreea Bălan, Instagram

Andreea Bălan a confirmat că este într-o relație.

Andreea Bălan este în culmea fericirii. Îndrăgita artistă iubește și este iubită, după cum a recunoscut chiar ea pe rețelele de socializare. Au trecut aproximativ 3 ani de la divorțul de George Burcea, tatăl fetițelor sale, iar de atunci și până în prezent vedeta nu s-a afișat la brațului niciunui bărbat. Cu toate acestea, se pare că celebra solistă și-a găsit, în final, fericirea în brațele sportivului Victor Cornea. Chiar dacă zvonurile circulă în presă de ceva vreme, diva a ales să confirme vestea cea mare chiar de ziua sa de naștere.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată.”, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

De ce și-a refăcut vedeta viața atât de rapid

În trecut, Andreea Bălan vorbea despre calitățile pe care ar trebui să le aibă viitorul ei partener de viață. Mai mult, aceasta explica și care este motivul pentru care nu s-a afișat până în prezent la brațului unui bărbat, deși George Burcea, tatăl copiilor săi, s-a cuplat relativ rapid cu Viviana Sposub, cu care are o relație fericită și în ziua de astăzi. 

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

„Va trebui să fie un exemplu pentru ele”

Mai mult, solista spunea că viitorul ei partener de viață ar trebui să fie un exemplu pentru cele două fetițe, care au nevoie de cel mai bun model patern. Tocmai din această cauză, vedeta spune că a fost nevoită mereu să se gândească de mai multe ori, înainte să accepte să iasă în oraș cu cineva. Tocmai din acest motiv, Andreea Bălan spune că nu a putut să-și refacă viața la fel de repede ca și George Burcea, însă se pare că soarele a răsărit și pe strada sa.

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel