Andreea Bălan, despre Viviana Sposub: La început mi s-a părut prea repede

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Andreea Bălan continuă să fie surprinzătoare, atunci când face referiri la Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Dacă, nu de mult, nu suporta nici ideea ca Viviana să vorbească la telefon cu fetele ei, acum Andreea Bălan şi-a schimbat părerea.

Referitor la relaţia pe care o are acum cu Viviana Sposub, Andreea Bălan  a povestit că l-a iertat pe fostul ei soţ şi, ca urmare, lucrurile au intrat pe un făgaş normal şi în privinţa Vivianei, iubita lui George Burcea.

„Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… Dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!”, a declarat  Andreea Bălan despre Viviana Sposub.

Chiar dacă a divorțat de el, Andreea Bălan încă e în proces cu fostul soț, George Burcea. L-a dat în judecată pentru declarațiile pe care acesta le-a făcut despre ea!

Invitată recent în podcastul lui Jorge, Andreea Bălan a dezvăluit că a decis să îl dea în judecată pe George Burcea, fostul soț și tatăl fetițelor ei pentru calomnie. A explicat că doar așa putea să îl convingă să nu mai spună lucruri neadevărate despre ea în presă.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii. Avem și un proces de calomnie pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel