Andreea Bălan, alături de iubitul ei, Victor Cornea, în clipul piesei "Superîndrăgostiți": După multe lecții de viață, sunt mai fericită ca oricând

Giorgi Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Andreea Balan - Foto: captura Youtube Andreea Balan
Andreea Balan - Foto: captura Youtube Andreea Balan

Andreea Bălan apare în videoclipul noii sale piese alături de iubitul ei, tenismenul Victor Cornea.

Andreea Bălan este mereu plină de surprize. După ce ultima dată și-a surprins fanii cu piesa pe care o cântă alături de fiica ei, Andreea Bălan a uimit publicul din nou.

În ultimul său single lansat, "Superîndrăgostiți", o piesă plină de romantism și emoție, Andreea Bălan își demonstrează încă o dată talentul și iubirea pentru familie.

Piesa "Superîndrăgostiți" are versuri puternice și dezvăluie o poveste profundă ce a atins deja inimile fanilor săi.

Nu mai este un secret că Andreea Bălan se află într-o perioadă frumoasă din viața ei, așa că a ținut să împărtășească povestea ei de iubire cu publicul larg, alături de Victor Cornea, prin intermediul videoclipului piesei "Superîndrăgostiți".

"Orice inimă de gheață se topește când are parte de iubire profundă și autentică, iar eu după multe lecții de viață trăite și învățate, sunt mai fericită ca oricând și îmi cânt povestea de dragoste. Superîndrăgostiți este despre iubirea divină care transcende timpul și distanța și te împlinește la cel mai înalt nivel", a spus Andreea Bălan.

Ascultă piesa aici:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel