Andreea Bălan a divorţat OFICIAL. Ce se întâmplă cu fetiţele şi ce a spus despre fostul soţ

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Andreea Bălan a divorțat oficial de George Burcea.

Cântăreaţa a anunţat, recent, că a divorţat oficial de George Burcea. Cei doi au împreună două fetițe, Ella și Clara. Căsnicia dintre Andreea Bălan şi George Burcea s-a terminat repede, neînţelegerile făcând ca separarea să se facă după numai câţiva ani de relaţie. 

"S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident", a povestit Andreea Bălan pe YouTube, în podcastul lui Damian Drăghici.

Citeşte şi: Viviana Sposub a slăbit considerabil. Câte kilograme are acum iubita lui George Burcea: "Secretul e că..."

Viviana Sposub a dezvăluit câte kilograme are. Iubita lui George Burcea a slăbit considerabil.

Viviana Sposub se numără printre concurentele preferate de la Bravo ai stil!. Iubita lui George Burcea își dă toată silința pentru a avea cele mai frumoase ținute cu care să cucerească jurații, dar și telespectatorii. Pentru acest lucru, vedeta a mărturisit că se stresează foarte mult, iar din această cauză a și slăbit considerabil. Viviana Sposub a declarat că mănâncă foarte puțin și astfel, a ajuns de la 57 de  kilograme  la 50, într-un timp destul de scurt.

Cu toate astea, vedeta a precizat că nu vrea să rămână la această greutate și speră ca totul să revină la normal după ce se va termina competiția Bravo ai stil. 

„Se vede ca am slabit atat de mult si da, am ajuns la 50 sau sub 50. Secretul e ca nu am reusit sa mananc foarte mult in perioada asta si am fost foarte stresata. Mananc doar o data pe zi si asta se intampla doar seara si probabil de asta. M-am agitat asa tare si am fost stresata. De asta am slabit, dar sper sa imi revin. Nu vreau sa raman asa.”, a spus Viviana Sposub, pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel