Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit: S-a încheiat! Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Andreea Antonescu
Foto: Instagram Andreea Antonescu

Despărțirea momentului în showbiz.

În urmă cu doar câteva luni, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au devenit părinții unei fetițe minunate și deși părea că îndrăgita artistă a găsit iubirea și liniștea alături de Victor Vrînceanu, se pare că relația nu a funcționat

Pe contul ei de Instagram, Andreea Antonescu a anunțat oficial că nu mai formează un cuplu cu Victor Vrînceanu.

"Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat!

Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!", a scris Andreea Antonescu pe InstaStory.

În data de 14 august a anului trecut, Andreea Antonescu anunța cu mare entuziasm cea de-a doua sarcină a sa, dar și începutul unei povești de iubire cu Victor Vrînceanu, luând prin surprindere pe toată lumea.

"A doua minune din viața mea!", a scris ea la acea vreme, adăugând: "Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media!

Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!".

Ce probleme a avut Andreea Antonescu în cea de-a doua sarcină

"Mă simt foarte bine după naștere. Am avut o sarcină foarte ușoară, chiar nu am simțit-o, poate și datorită stării mele psihice pentru că nu am mai fost atât de tensionată și atât de panicoasă cum am fost când am rămas însărcinată cu Sienna. 

Pe ultima sută de metri am avut ceva probleme legate de rinichi dar cu medicamentația prescrisă și permisă în sarcină și faptul că am stat liniștită și potolită pe ultima sută de metri, în sensul că nu am mai ieșit din casă nu am mai făcut excese, că vorba aceea, și America Express a fost filmată cu mine însărcinată, eu neștiind, au trecut destul de repede", a declarat Andreea Antonescu acum ceva timp.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel