Anda Adam a spus adevăratul motiv al DIVORȚULUI de fostul soț

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Anda Adam a spus adevăratul motiv al DIVORȚULUI de fostul soț / FOTO: Facebook
Anda Adam a spus adevăratul motiv al DIVORȚULUI de fostul soț / FOTO: Facebook

Anda Adam și fostul ei soț au divorțat după aproape șase ani de mariaj. Cei doi sunt părinții unei fetițe frumoase, Evelin, dar separarea a avut loc.

Se pare că problemele cu legea ale fostului partener nu au reprezentat o problemă, ci doar neînțelegerile dintre ei i-au adus în acest punct.

Anda Adam a trecut peste divorțul de fostul soț, Sorin Nicolescu și s-a căsătorit în urmă cu puțin cu Yosif Eudor Mohaci. Care a fost motivul real de separare de tatăl fiicei sale, Evelin.

Artista și Sorin Nicolescu au avut un mariaj fericit timp de aproape 6 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au devenit părinții unei fete frumoase, Evelin.

Cântăreața a spus ce nu a mai funcționat în căsnicia lor și care a fost motivul care i-a dus la divorț. Anda Adam a declarat că bărbatul a avut probleme cu legea și la 19 ani, aflându-se într-o conjunctură proastă.

"Sunt foarte asumată, nu! Nu cred că poți să te joci cu viețile oamenilor așa doar pentru că pur și simplu există o bilă neagră într-un trecut al lor. Problema pe care el a avut-o este ceva extrem de vechi, din perioada în care el avea 19 ani. Noi eram împreună când el avea 33 de ani. Vorbim de o conjunctură proastă în care el a fost atunci când era la vârsta adolescenței și pur și simplu a picat într-o plasă din cauza anturajului, iar ulterior a avut de tras foarte mult și a trebuit să rezolve cumva situația”, a spus Anda Adam în cadrul unei emisiuni TV.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel