Anca Serea, vacanță surpriză pentru copiii ei la Disneyland: Le promisesem dinainte de pandemie

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea a plecat la Disneyland cu copiii ei, pentru a petrece ziua de 1 iunie.

Anca Serea a ales să petreacă 1 iunie departe de România. Aceasta le-a făcut o surpriză copiilor ei, pe care i-a dus la Disneyland. Vedeta spune că trebuiau să ajungă aici de mai mult timp, însă pandemia nu le-a mai permis asta.

"E foarte frumos, le-am făcut o surpriză, le promisesem dinainte de pandemie. Am planificat această călătorie de mult și știam practic ce ne așteaptă. Sunt doar eu cu copiii aici, dar asta e normalitatea mea, mă descurc bine, pentru că îi iubesc și ei sunt foarte buni și ne înțelegem foarte bine. Sunt niște copiii foarte speciali și nu există nicio problemă. Duminică ajungem acasă. Am mai fi stat, dar Ava își dorește foarte mult să ajungă la serbarea de final de an. Noi am mai fi vrut să prelungim, să stăm câteva zile și la Viena.", a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru Spectacola.

Anca Serea are fobie de avion

Nu este o noutate faptul că vedetei îi este frică de avion, ea declarând lucrul acesta în repetate rânduri. Tocmai din acest motiv, soția lui Adi Sînă a ales să parcurgă drumul cu trenul, chiar dacă a făcut extrem de mult timp.

"Am plecat vineri de la București, la ora 14:00 și am ajuns la ora 9:00 la Viena. Am stat o zi și jumătate și apoi încă jumătate de zi, vreo 12-13 ore până la Paris. Călătoria a fost ok, am făcut multe eforturi, dar a fost bine. Am avut multe peripeții, dar important e că suntem sănătoși. Eu am fobie de avion, nu prea zbor decât în condiții foarte speciale și nu în locații mai lungi de o oră- o oră jumătate.

Copiii și-au dorit foarte mult acest lucru și eu, la un moment dat, când am avut problemele acelea cu trenul, pentru că au fost foarte multe anulate, ne-am dat jos din tren, inițial ne-au zis că nu mai putem ajunge la Paris, am avut tot felul de aventuri de astea. Eu i-am rugat atunci, am insistat să rămânem la Munchen peste noapte, pentru că acesta e alt oraș care nouă ne place mult, dar eu au zis "Nu, nu, noi mai vrem să mai mergem". Mi s-a părut foarte amuzant. Sunt niște omuleți care știu exact ce-și doresc și cât pot să ducă. N-a fost niciun moment în care să se plângă și pentru mine e o lecție foarte importantă.", a continuat ea.

Ce spune soția lui Adi Sînă despre Disneyland

Chiar dacă copiii săi au fost impresionați imediat ce au pășit pe acest tărâm magic, prezentatoarea TV nu a fost foarte fascinată, din mai multe motive.

"Când au pășit în Disneyland au fost foarte fericiți. Mega fericiți. Erau wow, wow. Agitați așa un pic, pentru că părinții se transformă în ceea ce nu ar trebui să fie niciodată și copiii preiau din agitația asta. Rândurile de așteptare la Disneyland sunt foarte, foarte mari. Chiar dacă am plătit biletele înainte, chiar și așa se aștepta. Practic, într-o zi de parc nu prinzi să te dai în mai mult de 5-6 atracții. Noi suntem mai pe liniște. Mi s-a părut așa... 50.000 de oameni. E greuț, mai ales dacă te duci cu copiii acolo. Am văzut copiii în cărucior, eu chiar nu sfătuiesc să mergeți cu copii sub 5 ani. Mai ales dacă e cald, e junglă. Lumea se transformă. E de stat așa doar două zile, pentru că nu găsești rezervare la masă, prețurile sunt explodate. Dar a meritat, fericirea lor e mai presus de orice detaliu de ăsta.", a mai spus aceasta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel